Panelből álomotthon Kispest központjában!

A panellakásoktól sokan azért ódzkodnak, mert nem túl praktikus az elosztásuk, és nagyon kötöttek a berendezési lehetőségek. Pedig kis kreativitással, minőségi anyagokkal és jól átgondolt tervezéssel igazi álomotthon varázsolható belőlük, amiről meg sem mondanád, hogy valaha panellakás volt. Épp egy ilyen lakást találtunk Kispest központjában!

A XIX. kerületi Wekerletelep szomszédságából, az Ady Endre útról hoztunk egy igazi álomotthont, melyet tulajdonosai teljeskörűen felújítottak és átalakítottak.

Igazi családias része ez a fővárosnak, ugyanakkor mivel a városrész központjában helyezkedik el az ingatlan, minden szolgáltatás és intézmény, amire a mindennapokban egy családnak szüksége lehet csak egy karnyújtásnyira van. A közelben bölcsőde, óvoda és iskola várja a gyermekeket, sőt az orvosi rendelő, gyógyszertár és bevásárlási lehetőségek sora könnyíti meg a mindennapi teendők elintézését.

Az ingatlan elhelyezkedése közlekedés szempontjából is ideális, a 42-es vagy 50-es villamossal 2 megállót kell utazni a Határ úti metrómegállóig. Buszokkal pedig Csepel és Kőbánya is átszállás nélkül megközelíthető.

A 68 négyzetméteres lakás egy négy emeletes társasház második emeletén található, jelenlegi formáját a hat évvel ezelőtti felújítás alkalmával nyerte el. Ekkor a belső falak mozgatásával, a nyílászárók cseréjével, új burkolatokkal és megújult gépészeti megoldásokkal kapott teljesen új külsőt és belső teret. Elosztását modern tágas terek és intim sarkok jellemzik, melyek megfelelnek a mai kor igényeinek.

A lakás középpontjában az amerikai konyhás, erkélykapcsolatos nappali áll, innen nyílnak a parkra néző hálószobák és a sarokkáddal felszerelt fürdőszoba is. A fürdőszoba egyébként az előszobából is megközelíthető, ahonnan a kamra és a jelenleg kondiszobaként funkcionáló gardróbszoba is nyílik.

Az esztétikai szempontok mellett a műszaki megoldások is figyelemreméltók. Az álmennyezetbe süllyesztett világítás került, a lakás egészében fényerőszabályzós okos világítást építettek be, a kamrában és a fürdőszobában mozgásérzékelővel. Az okosmegoldásnak köszönhetően akár telefonról is vezérelhető a világítás. Minden szobában redőnnyel és rolós szúnyoghálóval is rendelkeznek az ablakok és új biztonsági bejárati ajtót szereltek be.


A konyhában minőségi gépekkel (elektromos sütő és főzőlap, mosogatógép) felszerelt beépített konyhabútor található.

A lakásba 2019-ben új inverteres, wifis klímát is felszereltek. A vételár ezeken túl két gardróbszekrényt is magában foglal, a többi bútor és kiegészítő igény esetén szintén megvásárolható.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője a Balla Ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)