Sokoldalúan kihasználható családi ház Miskolctapolcán!

Ezúttal az Észak-Magyarországon keresgélőknek kedvezünk, ugyanis Miskolctapolcán találtunk egy egyedülálló lehetőséget. Ha jól kihasználható, tágas családi házat keres, ha szívesen foglalkozna szállásszolgáltatással, vagy olyan otthonra van szüksége, ahol két generáció is kényelmesen elfér, Önnek szól mai cikkünk!

Miskolc legnépszerűbb városrészében, változatos programokat és látnivalókat kínáló Miskolctapolcán járunk. Miskolctapolca elsősorban az Európa szerte is egyedülálló barlangfürdőjéről híres, mely páratlan élményt nyújt a fürdőzni és gyógyulni vágyóknak egyaránt. A fürdő mellett sokakat vonz a környékre, a közelben található festőien szép Lillafüred és a Miskolc belvárosától pár kilométerre fekvő Diósgyőri vár is. A Bükk-hegység gyönyörű kirándulóhelyeket kínál, a néhány éve elkészült miskolctapolcai Avalon Park pedig változatos programkínálatával üde színfoltja a környéknek.

Miskolc és környéke tehát turisztikai szempontból is meglehetősen vonzó célpont így érdemes ingatlant vásárolnia errefelé annak, aki szívesen foglalkozna szálláshely üzemeltetéssel. Többek között erre is lehetőséget kínál az a sokoldalúan kihasználható miskolctapolcai családi ház, melyet ma elhoztunk!

A háromszintes családi ház egy praktikus méretű 785 négyzetméteres telken fekszik. Az épület alapterülete 170 négyzetméter, a tavalyi évig a felső szint vendégházként üzemelt, de igényektől függően az egész ház kiadható, vagy könnyedén két külön apartmanra bontható, ugyanis két bejárattal rendelkezik. A családi házban jelenleg három szoba van kialakítva, kapcsolódik hozzá egy terasz és balkon is, melyről kilátás nyílik a környékre.

Kialakításából adódóan két generáció egymástól elszeparált, kényelmes együttélésére is lehetőséget kínál a ház.

 

Érdemes egy pillantást vetnie rá akkor is, ha Miskolcon vagy annak környékén keres kényelmes otthont családjának.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

© 2021 (v150.202005)