Kertes házak megfizethető áron – ha kiköltöznél a fővárosból

A trend továbbra is tartja magát, egyre többen választják az agglomerációt, ahol egy budapesti lakás áráért családi házat is vehetnek. Ez adta az apropóját annak, hogy mai válogatásunkban főváros környéki kertes házakat keressünk, méghozzá megfizethető áron.

Újszerű ikerfél Gyömrőn

Gyömrőn, a Liget lakóparkban áll ez a 2013-ban épült ikerfél, mely a másik házzal kizárólag a tárolónál érintkezik. Az ingatlan egy utcára merőleges, nyeles telken álló, belső ház, így kertje intim, és a ház is csendes. A nagyszerű családi otthon amerikai konyhás nappalival és 3 hálószobával rendelkezik, a remek elosztásnak köszönhetően egyik hálónak sincs közös fala a másikkal.

Kompletten felújított családi ház Monorierdőn

2019-ben esett át teljeskörű felújításon ez a kétszintes, nappali + 3 hálószobás családi ház, mely Monorierdőn a vasútállomástól 4 perc sétára, óvoda, iskola közelében helyezkedik el.

A felújítás során cserélték az összes vezetéket, új nyílászárókat, burkolatokat és kondenzációs kazánt kapott, hűtését 4 db inverteres klíma biztosítja H-tarifával, illetve a napelemrendszerre történő kiépítés, engedélyeztetés is elkezdődött. A konyha új gépesített konyhabútort kapott, a ház felső szintje teljes értékű, nem tetőtér.

 

A HÉV-től néhány percre, Tökölön

Tököl központjában, a HÉV és a buszmegállótól néhány percre, áll ez a 2017-ben felújított családi ház. A közelben gyakorlatilag minden, oktatási intézmények, üzletek megtalálható, a Duna-part is mindössze 10 perc távolságra van. A felújítás érintette a teljes villanyhálózatot és gépészetet, valamint a szigetelést, a nyílászárók és a burkolatok cseréjét is. Az ingatlan nappali + 2 hálószobával és terasszal rendelkezik, teljes berendezéssel együtt eladó, azonnal költözhető.

Beépíthető tetőtérrel Gyálon

Gyálon, a majori erdő szomszédságában, a Budapest táblától mindössze 800 méterre áll ez a 2018-ban épült ikerfél. Az ingatlan a telek belső részén áll, csak az elektromos kapuval érintkezik az utcával, így rendkívül csendes. A ház nappali + 2 hálószobával rendelkezik, a tetőtér beépítésével tovább bővíthető.

Nagycsaládosoknak Pócsmegyeren

Nappali + 4 hálószobával rendelkezik ez a 2004-ben épült családi ház Pócsmegyeren. Az ingatlan hőszigeteléssel és hőszigetelt fa nyílászárókkal rendelkezik, és egy télikert, illetve terasz is tartozik hozzá. Az autóbeállást egy mobilgarázs teszi lehetővé.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH ki is számolta

Már Nagy Márton is sejtette, most a KSH ki is számolta

A benzin 3,2, a dízel 5 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál – jelentette első ízben a Központi Statisztikai Hivatal.

© 2024 (v2.202102)