Te is otthonról dolgozol? Most értékes ajándékot nyerhetsz vele!

Véleményedért cserébe most értékes ajándékot nyerhetsz! Két perces kérdőívünk az otthoni munkavégzéssel kapcsolatos. Mondd el véleményed, tapasztalataidat és te lehetsz az egyik szerencsés nyertes, aki egy kitöltésért cserébe értékes könyvutalványt nyer!

Az elmúlt egy év történései életünk minden területét felforgatták, különösen igaz ez a munkavégzésre. Azoknál a cégeknél, ahol a tevékenységükből adódóan lehetőség volt rá, otthoni munkarendet állítottak fel, mely sok esetben teljesen új szituáció volt mind a vezetők, mind a dolgozók számára. Mára lassan egy éve végzik otthonról munkájukat részlegesen vagy egészében a szellemi munkakörben dolgozók. Ennyi idő távlatából már mindenkinek van tapasztalata az új élethelyzetről, így mi is kíváncsiak lettünk, hogyan érinti ez olvasóinkat, milyen lehetőségeket látnak benne, el tudnák-e képzelni hosszútávon ezt az életformát, illetve milyen negatív vagy pozitív benyomásaik vannak ezzel kapcsolatban.

Összeállítottunk egy rövid kérdőívet, mely 2 percet vesz csupán igénybe, a kitöltők között pedig három darab 10.000 Ft-os könyvutalványt sorsolunk ki! Ha érdekel kattints a képre és oszd meg velünk tapasztalataid. Az adatok csak összesítve kerülnek elemzésre, az egyéni információk nem lesznek beazonosíthatók.

Kattints a képre és töltsd ki most!

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)