Már épül exkluzív otthonod a körút közelében!

Ingatlanvásárláskor, akár saját részre, akár befektetési céllal veszünk lakást két tényezőnek van döntő jelentősége: az elhelyezkedésnek és a minőségnek. Mai cikkünkben egy olyan VII. kerületi projektet mutatunk, ahol mindkettő teljesül.

Aki a belvárosban, mégis csendes helyen keres lakást, annak érdemes a körúton kívül, mégis a hozzá legközelebb eső kis utcákban szétnézni. A VII. kerületi Csengery utca például mindössze két utcányira húzódik a körúttól, keresztezi az Andrássy utat és a Király utcát, érinti a Hunyadi teret, tehát mindenhez közel van, mégis nyugodt, csendes. A Csengery utca Király utca és Almássy tér közti szakaszán, a Madách Színház és más színházak, mozik, éttermek és üzletek közelében, a bulinegyeden kívül, de mégis ahhoz közel kezdték most építeni az alapjait Csengery Palace Residence társasháznak, ami a környék legelegánsabb háza lesz, amikor elkészül.

Innen könnyen elérhető a 4-es, 6-os villamosok megállója és földalatti sincs messze az Oktogonnál, de a 2-es metróra is felszállhatunk a Blaha Lujza téren. Ugyanakkor minden fontos szolgáltatás, iskola, posta, bankfiók, üzletek megtalálható a környéken, és a Westend, valamint a Városliget sincs messze, ha valaki vásárlási vagy kikapcsolódási lehetőséget keres.

A kivitelezés során kizárólag minőségi, első osztályú anyagokat használnak fel, így prémium minőségű lesz a hő- és a hangszigetelés is, a saját lakását pedig mindenki saját ízlése szerint alakíthatja, ugyanis a belső anyagok, burkolatok most még választhatóak egy igen exkluzív, széles kínálatból, ugyanakkor bizonyos műszaki módosításokra is van még lehetőség.

A beruházásban összesen 84 változatos méretű és elosztású lakás épül, így 40 nm-es stúdió apartmanok közül válogathatnak az első lakásukat kereső fiatalok és a befektetők, a családok számára pedig nagyobb 70-80 nm-es lakások is készülnek, de elérhető a lakáskínálatban a 122 nm-es luxus penthouse is.

A Csengery Palace fejlesztője már több, mint 20 éve van a piacon, és ezalatt több, mint 1500 lakást adott át, a vevők legnagyobb megelégedésére, ami garancia arra, hogy most is egy 21. századi igényeknek megfelelő, kiváló minőségű projekt épül.

A cikk megjelenését a Csengery Palace lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

A sokk után: így néz ki a magyar fordulat

Kérdés, hogy mire költik majd a háztartások a többletet. 

© 2024 (v2.202102)