Nézd meg 3D-ben, és válaszd ki akciós Duna-parti, panorámás lakásod!

Az új építésű lakásoktól sokakat az tart vissza, hogy voltaképpen nem látják, mit vásárolnak. Ma egy olyan új projektet hozunk, ahol 3D-ben, virtuálisan, teljesen valósághűen láthatjuk az épületet és a mintalakást is bejárhatjuk, ráadásul a helyszín is pazar: Vizafogón, a Duna-parton, a Foka öbölben épülnek teraszos, panorámás lakások.

Sok beruházó csak minimális látványtervvel és egy alaprajzzal próbálja bemutatni, milyen lesz az új lakásunk, így nehéz elképzelni, hogy valóban azt kapjuk majd, ami az igényeinknek megfelel. Ráadásul a járványveszély miatt nem is szívesen mozdulunk ki, hogy végig járjunk több projektet is az ideális lakás után kutatva. Mennyivel egyszerűbb lenne, ha új lakásunkat otthon, a fotelben ülve, a házat virtuálisan, 3 dimenzióban  megtekintve választhatnánk ki!

A Duna, a Foka-öböl és a Rákospatak ölelésében elhelyezkedő, saját part menti plázzsal is rendelkező Danubio projektben mindez lehetséges! A beruházás a honlapján virtuális lakásválasztóval és 3D-s lakásbemutatóval vár, sőt a lakások kiválasztásánál egyszerre 2-3 lakásalaprajz összehasonlítására is lehetőség van, ha nem tudunk rögtön dönteni.

És ez még nem minden, ugyanis a lakások szinte mind panorámásak, és a szintalaprajzoknál 3D-ben, 360 fokban is megnézhetjük a páratlan kilátást. Ezek után pedig nincs más dolgunk, mint eldönteni, hogy a Dunára, a Foka-öbölre, a budai hegyekre vagy a part menti plázsra kérjük a panorámát.

A beruházásban természetesen kivétel nélkül prémium kategóriás lakások készülnek, hiszen a projekt magas műszaki tartalmának köszönhetően nemzetközi elismerésben is részesült, elnyerte a BREEAM Excellent díjat. De nemcsak a műszaki tartalom, hanem az egyedülálló elhelyezkedés, a tökéletes tájolás és az épület egyedi, luxus óceánjárókra emlékeztető formája miatt is rendkívüli ez a projekt.

Nézzük most a műszaki tartalmat kicsit részletesebben! A beruházás a 2020-as AA minősítésű EU energetikai előírásoknak is megfelel, hiszen a lakásokban a kellemes hőmérsékletet hőszivattyús mennyezet hűtő-fűtő rendszer biztosítja, és természetes szellőzőrendszerrel is felszerelik őket. Ugyanakkor a tájolásnál arra is figyeltek, hogy a hatalmas üvegfelületeknek köszönhetően a lakások nagyon világosak legyenek, de mégse melegedjenek túl.

A lakások tervezésénél arra is ügyeltek, hogy azok bármikor dinamikusan követhessék életünk változásait, és minden lakásban kialakítanak mosó- és szárító helyiséget is. Természetesen minden lakáshoz tartozik egy vagy akár két tágas erkély, egyes lakásokhoz a lakást három oldalról körbeölelő terasz is. 

A Danubiot úgy tervezték, hogy tökéletes harmóniát alkosson a természettel, a házon körbefutó erkélyek fa hatású burkolatot és üvegkorlátot kapnak, ami azt a benyomást kelti, mintha valóban egy luxus óceánjáró fedélzetén állnánk.

A beruházás közvetlen környezete, a játszótérrel felszerelt kert, a Duna-parti plázs, a mindössze néhány perc sétára található kikötő és a Rákos-patak most megújuló ökológiai zöld folyosója pedig biztosítja, hogy a projekt természetes része legyen a fák, a víz és a város élő szövetének.

Az ideális elhelyezkedésű fejlesztés nemcsak a természethez, hanem minden máshoz is közel van, ami a mindennapi élethez szükséges, így tömegközlekedéssel is gyorsan eljuthatunk a Váci úti irodafolyosóra, a Duna Plazába, a Dagály fürdőbe, illetve minden fontos szolgáltatás, oktatási intézmények, éttermek, szórakozás és bevásárlási lehetőségek is a közvetlen közelben vannak.

A Rákospatak kerékpárút megkönnyíti a gyors, ugyanakkor környezetbarát biciklivel közlekedők életét, azoknak pedig akiknek autóval kell hosszabb útra menniük nem jelent gondot majd a parkolás, hiszen az épület alatt egy kétszintes mélygarázst is kialakítanak.

A Danubioban ráadásul most rendkívüli akciók is várnak, így érdemes sietni, hiszen a 2021 második félévében átadásra kerülő lakások 70%-a már elkelt, aki viszont siet, az nem csak jó áron vásárolhat, de most még a belső burkolatokat is maga választhatja ki.

A cikk megjelenését a Danubio fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)