Ahol igazán érdemes lakást venni!

Igazán értékálló befektetést keres? Vegyen a fővárosban új, vagy újszerű lakást színvonalas irodákhoz nagyon közel. Mindig lesz jól fizető bérlője, és ha megindul újra az élet, lassan az ingatlanárak is növekedésnek indulnak. Egy új, jól kiadható ingatlanban mindig jó helyen lesz a befektetett tőkéje.

Változó időkben az emberek folyamatosan keresik a legjobb helyet pénzüknek. Manapság a részvények „hullámvasúton” ülnek, nehéz jó kiszállási vagy beszállási pontot találni, a távolabbi jövő pedig homályos. A hagyományos eszközök, az állampapírok, a kötvények, az alacsony kockázatú eszközökbe fektető befektetési alapok jegyei gyenge eredményeket hoznak. Bruttó 4-5 százalékos hozamnak vagy kamatnak már nagyon kell örülni.

Az elmúlt év eseményei láttán most sokan úgy gondolják, hogy kiadási céllal nem igazán érdemes lakást vásárolni. Nyilvánvalóan félrevezető lenne azt mondani, hogy a következő években olyan árugrásnak lehetünk majd tanúi, mint amilyen 2014-2015 után következett be Budapesten.

Ám sok ingatlanpiaci és tőkepiaci szakember tanácsolja, hogy ingatlanba kell fektetni! Miért? Mert bár lehet, hogy egy-két nehéz év néz a gazdaság elé, a magyar főváros jó részein az új vagy újszerű lakások mindig is kimagaslóan értékállóak lesznek. Különösen, ha mondjuk irodaházak vannak karnyújtásnyira. Olyan elegáns és nagy irodák, ahol potenciális lakásbérlők ezrei dolgoznak.

A hazai lakásviszonyokat kicsit is ismerők erre rögtön rávágják: Angyalföldön, Kelenföldön, Óbudán, vagy épp Ferencvárosban érdemes nézelődni. Mi most az utóbbi régióból, a Soroksári út elejének közvetlen közeléből, a Haller utca mellől hoztunk egy XXI. századi megjelenésű és minőségű lakóparkot.

Budapest egyik legjobb helyén legfelkapottabb környékén, a Millenniumi városrész irodáitól pár perc könnyű sétára, a Pápay István utcában a befejezéshez közeledik egy társasház. Ezen a környéken egy lakás nem csak elsőrangú befektetés, hanem lakni is jó errefelé, hiszen egy teljesen újjáépült és vonzó városrészről van szó.

Pár percre a Pápay István utcától épültek fel többek között a Nestlé, a Deutsche Telekom IT Solutions, a Vodafone, a K&H Bank, a Morgan Stanley hatalmas irodái, valamint a Haller Gardens modern irodaháza, vagy éppen a Nemzeti Adó- és Vámhivatal központja.

A lakás kiadását segíti a sétatávolságra lévő számos bolt, intézmény, étterem, a közeli Ferenc körút vagy nem messze lévő Lurdy Ház bevásárlóközpont.

A kultúrára vágyóknak egész évben ott a Művészetek Palotája (MÜPA) és a Nemzeti Színház is. Egy megállónyira a modern Ferencvárosi Művelődési ház programjai is elérhetők, a Groupama Aréna, a Népliget, és persze a 3-as metró is a közelben található.

A főváros szinte minden szeglete fél óra alatt elérhető közösségi közlekedéssel. A hely könnyen megközelíthető autóval is a két Duna híd (Rákóczi híd, Petőfi híd) közelsége miatt. Az M1-M7, valamint az M5 autópályák, az M0-s és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér is gyorsan elérhető innen.

Aki befektetésben gondolkodik jó ha tudja, hogy az elmúlt évtizedben a IX. kerület Budapest egyik oktatási központjává nőtte ki magát. Olyan óriási létszámú egyetemek találhatóak a kerületben mint a Corvinus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem vagy a Semmelweis Egyetem.

A Pápay lakópark lakásainak négyötöde már el is kelt itt a Pápay István utca 5. szám alatt. Jelenleg főként a 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakások közül lehet válogatni, de akad itt még néhány felsőbb emeleti penthouse jellegű luxuslakás is. Az árak jók, a hőszivattyús hűtés-fűtés révén nem csupán a téli-nyári rezsiköltség tartható alacsonyan, de egyúttal a környezetért, a kibocsátás csökkentéséért is sokat tesznek az itt lakók.

A cikk a Pápay Park beruházója, az Indotek Group támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Ez gyorsan ment: Magyar Péter pártja néhány óra alatt begyűjtötte a szükséges ajánlásokat (videóval)

Megvan a szükséges 20 ezer aláírás, szombat reggeltől szombat délig kellett csak gyűjteni.

© 2024 (v2.202102)