Családdal a fővárosban: új építésű projektek Budapestről!

Hamarosan itt a tavasz, ami egyúttal mindig azt is jelenti, hogy sokan kezdenek új otthon után nézni. Az új otthon megtalálása azonban sosem egyszerű főleg, ha már gyerekekkel vagy gyermekvállalás előtt költözködünk. Mai válogatásunkban olyan új építésű projekteket mutatunk a főváros több pontjáról, melyek családok számára is jó választásnak bizonyulnak.

A tökéletes családi otthon mindenkinek mást jelent, néhány szempont azonban biztosan fontos szerepet játszik. Ilyen lehet az elhelyezkedés, az oktatási intézmények, parkok szabadidős lehetőségek közelsége, vagy éppen a jó tömegközlekedés, ha már nagyobbak a gyerekek vagy éppen a szülőknek van rá szüksége a napi munkába járáshoz.  Fontos azonban a lakások minősége és kialakítása is, így mindezt összevetve bizony nem könnyű megtalálni a megfelelőt. Máris mutatunk néhány családosoknak is kényelmes otthont!

Újpest központban, a metrótól 3 percre épül az Arsenal Sarokház, mely 38 és 98 négyzetméter közötti lakásokat kínál megfizethető áron. Tömegközlekedés szempontjából tehát kifejezetten előnyös választás a környék, hiszen az M3-as metróval pár perc alatt a belvárosba utazhatunk, ugyanakkor helyben elérhető például számos óvoda, iskola, és felújított játszótér is várja a gyerekeket.

A XIII. kerület kertvárosias, ugyanakkor jó közlekedési kapcsolatokkal ellátott részén, a Városligettől nem messze kínál kényelmes, modern otthonokat a Greenside társasház. Itt az első lakást kereső fiatalok és a nagyobb otthonra vágyó családok is megtalálják a számukra megfelelő otthont, az 1-5 szobás lakáskínálatban. Bár innen közel a belváros, kifejezetten zöldövezeti kertvárosias a társasház környéke, sőt a Városliget is közel van.

Szintén a kerületben kínál minőségi új lakásokat a sportos életstílust kedvelő családoknak a Tahi úton épülő Uptown. A közeli Rákos-patak és a környékbeli fitness centrumok számtalan sportolási lehetőséget kínálnak. A társasház a Béke úthoz is közel van, így iskolák, egészségügyi intézmények és bevásárlóhelyek is vannak szép számmal a környéken.

A Kelenföldtől két megállónyira épülő Metrodom Őrmező lakóparkban összesen 7 darab, négyemeletes lakóház kap helyet. A lakópark az átlagosnál jóval több szolgáltatást nyújt, melyek között a család minden tagja megtalálja majd a neki tetsző szabadidős elfoglaltságot. A lakóparkban többek között edzőteremmel és szaunával felszerelt klubház és szabadtéri élménymedence is kialakításra kerül.

A fővárosban élő családoknak az egyik legkellemesebb lakóhely a Duna-part környéke lehet, mely a gyönyörű kilátás mellett tökéletes helyszínt biztosít a mindennapi kikapcsolódásnak. A XIII. kerületi Duna-parton épülő Duna Terasz Grande esetében mindez elérhető, ráadásul belső kertek és közösségi tetőteraszok is lehetőséget nyújtanak az otthoni pihenésre. A lakópark 1-5 szobás lakásokat kínál, melyeket egytől egyig az energiatakarékosság és a kényelem jegyében terveztek.

Gondoltunk azokra a családokra is, akik a munka vagy más szempont miatt a belvárost választják. A VII. kerületben, a körúttól két utcányira épül a Csengery Palace, ahonnan csak egy karnyújtásnyira van a pezsgő-nyüzsgő belváros, ugyanakkor elhelyezkedéséből adódóan annál csendesebb.  A 84 lakásos társasházban 44 és 122 négyzetméter közötti lakásokból válogathatnak a minőségi, modern otthont keresők.

Szintén a belvárosban, a VIII. kerület megújuló részén épül a BRSS106 Társasház, néhány háztömbnyire a neves Fazekas Mihály Gyakorló Általános Iskola és Gimnáziumtól, közel a körúthoz és jó néhány egyetemi karhoz. A társasház változatos méretű magas műszaki tartalmú otthonokat kínál 27 millió Ft-tól.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)