Hangulatos házak a Tisza-tó partjáról

Mai bejegyzésünkben a Tisza-tóhoz teszünk látogatást és innen mutatunk néhány hangulatos eladó sorban lévő házat.

Szép nyaralókat nem csak a Balaton-parton találunk. A Tisza-tó körül is akadnak bőven igényes családi házak, melyeket természetesen jóval kedvezőbb áron is kínálnak, mint a Balaton-parton. Szuper strandok, programlehetőségek és látnivalók pedig itt is vannak bőséggel.

Válogatásunkat tiszafüredi házakkal indítjuk. Itt is van mindjárt a vasútállomáshoz közeli felújított családi ház. Az 1069 négyzetméteres telken ráadásul van még egy ház, mely kiválóan alkalmas két családnak is, nagycsaládosoknak, de apartmannak, üdülőnek is kialakítható. A főépület 100 négyzetméteres 3+1 félszobával rendelkezik.

Szintén Tiszafüreden található a következő háromszintes családi ház. A ház földszintjén előszoba, fürdőszoba és egy amerikai konyhás nappali található, míg az emeleten három szoba és egy fürdőszoba kapott helyet.
Az ingatlan két évvel ezelőtt teljeskörű felújításon esett át, tökéletes választás állandó lakhatásra és üdülés céljából is.

A Tisza-tó egyik legkedveltebb településéről Abádszalókról is hoztunk egy remek lehetőséget. A település üdülőterületén helyezkedik el a következő 120 négyzetméteres ingatlan. A családi ház földszintjén nappali, konyha étkező és fürdőszoba kapott helyet, valamint terasz kapcsolódik hozzá, az emeleten három szoba, zuhanyzós fürdőszoba és erkély található.

A következő ingatlanegyüttes, Poroszlón található, 1300 méterre a strandtól. A telken egy családi ház és egy kis 35 négyzetméteres garzon található, melyben nappali, egy hálószoba és egy kis fürdőszoba kapott helyet. A családi házban nappali, két nagyobb és egy kisebb szoba, valamint konyha, fürdőszoba és kamra található, illetve terasz kapcsolódik hozzá. Az ingatlan jellegéből adódóan kiválóan alkalmas befektetésnek és saját használatra egyaránt.

Válogatásunkat egy sarudi ingatlannal zárjuk, mely a Tisza-tó egyik hangulatos települése. A falusi hangulatú családi házat szépen felújították, jelenleg három szobával, konyha-nappalival és egy szaunás fürdőszobával rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

Amerikából kapott jó hírt Karácsony Gergely

A pénzelvonások és a nehézségek ellenére is kezelhető a helyzet.

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A benzinkutakon legalább nem fog látszódni a háborús konfliktus

A piaci logika azt diktálná, hogy az Irán és Izrael közötti fegyveres konfliktus megemeli az olajárakat is, ezzel szemben érdemi csökkenést láthattunk.

© 2024 (v2.202102)