El sem hiszed, hogy ez a mesevilág Kecskemét központjában van!

Aki megszokta, hogy egy nagyváros központjában él, nehezen mond le erről az életmódról, ugyanakkor az elmúlt egy év, még a legelkötelezettebb belvárosi lakosokat is arra ösztönözte, hogy lakásukat egy külvárosi, vagy kisebb településen lévő családi házra cseréljék. Sokan persze két tűz közé kerültek. Hogyan őrizzék meg a megszokott életmódjukat, az érzést, hogy tényleg minden a közvetlen közelben van úgy, hogy közben mégis egy tágas, kertes ingatlanban élnek?

A nagyobb városok központjában, még kertkapcsolatos lakást is nehéz találni, családi házat, pláne nagy telekkel, vagy nagyobb építési telket pedig szinte már lehetetlen. Ezért is hihetetlen a HOUSE36 Ingatlanhálózat kínálatában található, 550 nm-es, kecskeméti luxus családi ház, mely egy könnyen megközelíthető, mégis csendes belvárosi utcában húzódik meg, méghozzá csaknem 2400 nm-es mesés, intim kerttel.

Az ingatlaniroda kínálatát böngészve több igazán egyedülálló megoldásokat is kínáló, luxus családi ház vagy lakás található nem csak Kecskeméten, Budapesten is, de a cikkünkben bemutatott ingatlan mégis kitűnik a kategóriájából!

A legnagyobb különlegessége maga a telek, hiszen a belvárosban nincs még egy ekkora parkosított kerttel rendelkező családi ház, ráadásul a 2008-ban épült otthont minden elképzelhető extrával felszerelték – árulta el Márkli Csaba, a HOUSE36 Ingatlanhálózat vezető értékesítője, aki 10 éve foglalkozik hasonló ingatlanok értékesítésével.

Az ingatlan egy hatalmas nappalival és 7 hálószobával rendelkezik, melyekhez 7 fürdőszoba is kapcsolódik, és helyet kapott még benne egy dolgozószoba, egy moziszoba és egy wellness részleg is. A wellness részlegben 8×3 méteres úszómedence található ellenáramoltatóval, de nem hiányozhat az infra- és a finn szauna sem, só- és fényterápiával, valamint öltözővel és zuhanyzóval kiegészítve. A medencetérből pedig közvetlenül a kertbe, a napozóteraszra léphetünk ki – kezdte az ingatlan ismertetését a szakember.

A kert nemcsak tágas, hanem jól tagolt, különböző funkciókkal rendelkező részekre osztották. A ház közepén például egy belső kert, átrium található, melynek dísze egy kerti tó. Az egyik hálószoba és a hozzátartozó fürdőszoba is erre a kis oázisra néz, sőt a hálószoba egy kis terasszal kapcsolódik az átriumhoz.

A kertben helyet kapott még egy gumiborítású lábtenisz pálya is, és hatalmas füves, fás, gyönyörű növényekkel beültetett terület biztosít játszóhelyet a gyermekek számára. A főépület mellett találunk még egy szép rusztikus stílusú nyári konyhát is, szaletlivel, búboskemencével, borospincével, bortrezorral kiegészítve.

A nagy alapterület ellenére a ház fenntartása rendkívül gazdaságos, hiszen hőszivattyúval, illetve központi klímával is rendelkezik, amely minden szobában biztosítja nemcsak a kellemes hőmérsékletet, de a szellőztetést is, illetve az épület hangulatos kandallóval is fűthető. Az energiatakarékos áramellátást pedig egy 21 kW-os napelemrendszer segíti, a medence fűtését 5 db napkollektor biztosítja.

 

Az ingatlan tehát tökéletes nyugalmat biztosít, intim kertjében pihenve meg sem érezzük, hogy a város központjában vagyunk, hiszen még a szomszéd tűzfala sem látszik, azt is befutották már a növények. Ez az épület a kerttel a béke szigete, ahová jól esik egy-egy fárasztó nap után hazatérni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.

© 2021 (v2.202102)