Utolsó lehetőség, hogy Újpest Nívódíjas otthonaiba költözzön!

Újpest egyik legmeghatározóbb épületénél járunk, amely egyedülálló jelenség a hazai ingatlanpiacon. A lakópark nem csak több száz új lakást, hanem egy teljesen új életteret is jelent a városrész számára. Az Újpesten megépült lakópark hangsúlyos, égig érő tornyai és különleges, zöld növényzettel borított homlokzatai igazán figyelemre méltóak, és szolgáltatásait tekintve is jelentősen meghaladja az átlagos új építésű otthonok minőségét.

A Metrodom Panoráma lakópark és sétánya a nemrég felújított IV. kerületi Szent István teret és a megújuló Duna-partot köti össze. A szomszédos Váci út gyors bejutást tesz lehetővé a belvárosba, de a tömegközlekedést választók is könnyen elérik a Nyugati teret. A Metrodom Panoráma közvetlen környezete számos szolgáltatást kínál, sétatávolságon belül található például a nemrégiben felújított vásárcsarnok, de a Duna Pláza is csak egy metrómegállónyira van. A környéken óvoda, általános iskola és gimnázium is várja a gyerekeket. A lakóépületek között igényesen kialakított sétányok, játszóterek, hangulatos teraszok és az épületek aljában vendéglátó és szolgáltató egységek kaptak helyet, melyek bárki számára elérhetőek.

A beruházás keretén belül négy épületben összesen 632 lakás épült fel. A Metrodomtól megszokott módon a Panoráma lakóparkban is kialakítottak közösségi tereket és játszósarkot a gyermekek számára, amelyek változatos otthoni időtöltést biztosítanak az év bármely napján.

Az 17 emeletes épületek aljában elegáns lobbit hoztak létre, ahonnan megközelíthetőek a lakások. Az hatodik emeletig garzon-, valamint két-háromszobás lakások, míg a hetedik emelettől kezdve nagyobb otthonok kaptak helyet. A 8. emelettől szintenként csak három-három lakás található, míg a 15-17. emeleten exkluzív apartmanok kerültek kialakításra, amelyek lenyűgöző kilátással vannak a Dunára. A kiemelkedően magas minőségű műszaki tartalom mellett minden lakás a Metrodom saját fejlesztésű okosotthon rendszerével van felszerelve, mely igény szerint bármikor tovább bővíthető az egyéni igényeknek megfelelően.

A lakásokhoz változatos méretű erkélyek kapcsolódnak, amelyek alapfelszereltsége a gondosan beültetett növényzet. Az erkélyek vonalában 3 kilométernyi cserjét ültettek el, valamint több kisebb fát és bokrot is, amivel a cél az, hogy néhány év alatt az épületek homlokzatain lenyűgöző függőleges liget jöjjön létre, mely az egész országban egyedülálló megoldás az ingatlanfejlesztés sorában. Az esztétikai szerepen túl számos előnye van egy ilyen óriási zöld felületnek, hiszen enyhíti a szmog káros hatásait, elnyeli a port, oxigént termel és fontos szerepe van a hőmérséklet szabályozásában is.
A Panoráma lakóparkban a növények gondozása a Metrodom segítségével a közös képviselet feladata, tehát a zöldhomlokzat fenntartása egyáltalán nem jelent plusz feladatot a lakók számára.

Már a kivitelezés megkezdésekor is óriási volt az érdeklődés a lakások iránt, a lakóparkot nemrégiben átadták és cikkünk megjelenésekor már csak 6 darab szabad lakás van, így valóban ez az utolsó lehetőség, hogy a Metrodom Panoráma ikonikus épületében vásárolja meg új otthonát.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)