Otthonok fészekrakáshoz a belváros közelében, energiatakarékos megoldásokkal

Mindenki szeretne frekventált helyen, könnyen fenntartható lakásban élni, de a családosok számára ez talán még fontosabb. Ahhoz azonban, hogy az otthonteremtési támogatásokat maximális mértékben ki tudják használni számtalan feltételnek kell megfelelni nemcsak nekik, hanem a választott lakásnak is. Szerencsére a legtöbb új építésű projekt kínál CSOK-kal is megvásárolható lakásokat, mai cikkünkben is egy ilyen beruházását mutatunk, ideális elhelyezkedéssel és energiatakarékos megoldásokkal.

A XIII. kerület jelenleg legdinamikusabban fejlődő, mellesleg a belvároshoz legközelebb eső részén Lőportárdűlőn épül a Westfalia lakópark. A XIII. kerület előnyeit talán nem is kell részleteznünk, hiszen itt található a Váci úti irodafolyosó, a Margit-sziget, közel van a Városliget, és az egész kerületet átszeli a 3-as metró, ami jelentősen megkönnyíti a közlekedést. Lőportárdűlő elhelyezkedése pedig különösen előnyös, hiszen innen a belvároson kívül a Westend vagy a Lehel téri piac is könnyen megközelíthető, egyszóval helyben adott minden fontos szolgáltatás, ami a mindennapi élethez szükséges.

A Westfália kis lakásszámú ( 62 lakásos ) épületét úgy tervezték, hogy itt egy összetartó lakóközösség születhessen, az épület által körbezárt parkos udvar pedig a közös vagy egyéni kikapcsolódáshoz is lehetőséget nyújt. A Westfáliában minden lakás napfényes, és ami kitűnik más beruházások közül, hogy itt tényleg kivétel nélkül mindegyik lakás rendelkezik erkéllyel vagy terasszal is, a felső emeleti lakások ablakaiból és teraszairól pedig a budai hegyek és a város templomainak tornyában is gyönyörködhetünk. A legtöbb lakásnál pedig az erkélyhez is tartozik egy kis tároló, ahol elférnek például az erkélyre ültetett növények ápolásához szükséges eszközök is.

A Westfália további előnye, hogy kiváló elhelyezkedése mellett jövőbe mutató, magas műszaki tartalommal valósul meg, mint például a korszerű mennyezeti fűtés- és hűtés kiegészítve padlófűtéssel, melyet energiatakarékos, és környezetbarát A+ osztályú hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer táplál. A lakások kellemes hőmérsékletéhez és kedvező fenntartásához, melyhez a kiváló minőségű hőszigetelés és az első osztályú 3 rétegű hő- és hanggátló üvegezésű nyílászárók is hozzájárulnak. 

A precíz kivitelezésről pedig személyesen is meggyőződhetünk, hiszen az épület jelenleg szerkezetkész állapotban van és bejárható, azaz nemcsak tervrajzon és látványterveken, hanem a valóságban is láthatjuk, milyen lesz majd jelenlegi otthonunk.

A változatos méretű és praktikus elosztású lakások közt minden korosztály számára akad ideális otthon, a 3 vagy több gyermekes családok számára tökéletes 60 nm feletti napfényes lakások duplakomforttal és külön gardróbszobával is rendelkeznek, ami ritkaságnak számít. Ablakaik pedig a belső, csendes, intim kertre néznek.

A 2 gyermekes családokat 50-60 nm közötti lakásokkal várják, melyek mosókonyhával is rendelkeznek. Természetesen ezekre és a nagyobb, több gyermekes családok számára ideális lakásokra is felvehető a CSOK, a környéken pedig számos bölcsőde, óvoda, iskola, játszótér, valamint orvos és gyógyszertár is található, ami szintén megkönnyíti a családok életét.

A fejlesztő természetesen  az első lakásukat vásárló fiatalokra és az 1 gyermekes családokra is gondolt, így ők is megtalálhatják a számukra ideális, CSOK-kal megvásárolható 40- 50 nm közötti lakásokat, a befektetési céllal keresők pedig válogathatnak az általuk leginkább keresett 40 nm körüli kis lakások között. Az otthonteremtési támogatások útvesztőjében természetesen nem könnyű eligazodni, ebben segít a Westfália CSOK-, babaváró- és hitel kisokosa.

A cikk megjelenését a Westfalia fejlesztője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)