Újabb gyöngyszemek az agglomerációból

Az agglomeráció népszerűsége továbbra is töretlen, egyre többen keresnek kertes házat a Budapest környéki településeken. Mai válogatásunkban is összegyűjtöttünk egy csokorra való családi házat az agglomerációból.

3 generációs otthon Gödön

3 generáció számára is ideális ez az ikerfél, mely Alsógöd csendes részén található. A két szint + tetőteres ingatlanban minden szinten különálló lakrész kapott helyet, mindegyik külön konyhával, külön fürdőszobával és külön bejárattal rendelkezik. Az alsó szinten egy 36 nm-es garázs is található.

Szépen felújított ház Tahiban

Tahitótfalu Tahi részén, a buszmegállótól pár percre található ez az 1970-es években épült családi ház, melyet nagyon szépen felújítottak. Az ingatlan nappali + 3 szobával rendelkezik. Rendszeresen gondozott kertjében konyhakert is található.

Nagy családnak Maglódon

Ez a maglódi, újszerű állapotban lévő családi ház ideális nagyobb, kamasz vagy fiatal felnőttkorban lévő gyerekkel költöző családoknak, hiszen alagsorában egy egyszobás zuhanyzóval és gardróbbal rendelkező, fényudvarral megvilágított lakrész található.

A földszinten amerikai konyhás nappali kapott helyet 2 hálószobával, fürdőszobával, külön mosdóval, mosókonyhával, kamrával. A házban nagyon sok beépített tároló és beépített bútor található, így minimális bútorozással költözhető.

 

Otthonos ikerfél Gyálon

Gyálon, buszmegálló és vasútállomás közelében, egy csendes utcában található ez a nappali + 4 szobás ikerfél, melynek csak a hátsó fala közös az ikerház másik felével. A tetőtér beépítéses ingatlan alsó szintjén található a nappali, a konyha-étkező, egy hálószoba, fürdőszoba és mosdó. A tetőtérben további 3 hálószoba, fürdőszoba és egy nagy tároló kapott helyet. Az épület két terasszal is rendelkezik, melyek közül a hátsó terasz fedett.

Két generációs ház Pócsmegyeren

Alapvetően két generációs, de a két lakrész akár egybe is nyitható, ebben az egyszintes családi házban, mely Pócsmegyeren, Surányban található. Az ingatlan nagyobbik lakrésze amerikai konyhás nappalival, egy és fél hálószobával, fürdőszobával rendelkezik, a kisebbik lakrészben amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, fürdőszoba található.

Mindkét lakrész külön bejárattal rendelkezik, a kisebbik lakrész intim terasszal kapcsolódik a kerthez. A ház fűtését kondenzációs kazán biztosítja, nyílászárói hőszigeteltek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Fontos látogatást készít elő Pekingben Szijjártó Péter?

Vang Ji kínai külügyminiszterrel tárgyalt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pekingben.

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Megvan a győztes az izgalmas diákversenyen: Budakeszire került a trófea!

Izgalmas és magas színvonalú döntő után a budakeszi Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium csapata nyerte a Legyél Te is Pénzügyi Junior Klasszis! 2024 tavaszi pénzügyi vetélkedőt.

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Tovább nőttek a kisvárdai csodakomplexum költségei

Úgy tűnik, a Kisvárdán épülő lórehabilitációs központ immár 2,3 milliárd forintba fog kerülni az adófizetőknek.

Már Marokkóval is versenyzünk,  egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

Már Marokkóval is versenyzünk, egyébként nincs meglepetés – hangzott el a Német-Magyar Kamara sajtótájékoztatóján

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara idei felmérése szerint a tagvállalatok általában a tavalyihoz hasonlóan látják a helyzetet, de a részletekben számos újdonság van.

© 2024 (v2.202102)