Kincset ér a békés, zöld lakókörnyezet, az új építésűeknél is!

Az elmúlt egy év történései alaposan megváltoztatták az otthonunkohoz fűződő viszonyunkat, sőt az azzal szemben támasztott elvárásokat is. Sok más mellett felértékelődőtt a közvetlen lakókörnyezet is, sok esetben fontosabbá vált a békés, zöld környezet, mint például a közlekedési lehetőségek. Ennyi idő után, elmondhatjuk, hogy kincset érnek azok a lakások, ahol van lehetőség kimenni a kertbe levegőzni vagy a közelben sétálni, kikapcsolódni. Hoztunk néhány új építésű ingatlant, mely lehetővé teszi mindezt.

Egy budapesti projekttel kezdjük válogatásunkat. A III. kerületi Táborhegy és Testvérhegy környéke az egyik legzöldebb és legbékésebb része a fővárosnak, innen hoztunk tehát egy exkluzív társasházat. Az EA. 85 társasházakban összesen 10 lakás kapott helyet, melynek nagy része már elkelt, azonban akad még néhány szabad lakás, melyek között még hatalmas terasszal rendelkező penthouse is elérhető.

Csendes, természetközeli helyen, ugyanakkor elérhető távolságra a fővárostól találjuk a váci Harmónia lakóparkot. Ha az agglomerációban keres zöld környezetben, családias otthont tökéletes választás lehet a lakópark, ahol 2 épületben összesen hat lakást alakítottak ki. Jelenleg az utolsó simításokat végzik, tehát hamarosan költözhetőek lesznek a lakások, melyeket a környezettudatosság jegyében építenek, ami a fenntartási költségeket is jelentősen lecsökkenti.

Szintén az agglomerációban keresgélőknek ajánljuk a Tópark lakóparkot, amely Biatorbágyon, a Törökbálinti-tó mellett található. A lakópark már elkészült, azonban még akadnak szabad lakások, melyek között egy hálószobás kislakás és nappali+ szobás tágas családi otthon is elérhető még. Itt a zöld környezet és a víz közelsége gondoskodik a nyugalomról, a lakóparkban pedig minden elérhető, amire a mindennapokban szükség lehet. Üzletek, boltok, oktatási intézmények és vendéglátóhelyek várják a lakókat.

A Balaton déli partjának egyik legkedveltebb célpontja Balatonföldvár, innen is hoztunk egy projektet, méghozzá a Kvassay sétány közvetlen közeléből. Az 56 lakásos Mistral Residence 1-5 szobás lakásokat kínál, melyekhez impozáns méretű teraszok, a földszintiekhez pedig saját kertrész kapcsolódik. A lakóparktól egy karnyújtásnyira van a sétány, a strand és a déli part legnagyobb kikötője.

Tökéletesen beleillik a sorba a Kecskeméten épülő Boróka Park II. üteme is, mely a város zöldövezeti új részén kapott helyet. A lakópark második ütemében összesen 126 változatos alaprajzú lakás épül, melyek egytől-egyig erkélyesek. A belsőkertben sétaút, pihenőrész és játszótér is rendelkezésre áll majd.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Megváltozhat a cukorbetegek élete, viszlát injekciós tű?

Ígéretes kísérletek történnek arra, hogy injekció helyett szájon át is bevehető legyen az inzulin. De hogyan lehet átjuttatni a hormont a gyomron?

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

© 2023 (v2.202102)