Tegyen virtuális sétát ebben az álomszép X. kerületi lakásban!

Egy álomszép, lakberendező által megálmodott lakást mutatunk Kőbánya-Óhegyen. Ha nem akar a hosszadalmas és költséges felújítással bajlódni, de igényesen kialakított, újszerű lakásba költözne, most mutatunk Önnek egy remek ajánlatot, ráadásul arra is lesz lehetősége, hogy előzetesen virtuális sétát tegyen a lakásban, még mielőtt személyesen is megcsodálná azt!

A járvány a lakáskeresést is jócskán megnehezítette, ennek köszönhetően azonban előtérbe kerültek olyan digitális megoldások, mint a 3D-s ingatlanséta, mely lehetővé teszi a lakás előzetes virtuális bejárását, ezzel jelentősen megkönnyítve a válogatási folyamatot. Erre is lehetőséget kínál a mai cikkünkben bemutatott gyönyörű X. kerületi lakás. De először nézzük mit érdemes tudni róla!

Kőbányán, a Family Center és a Köki bevásárlóközpont közelében bukkantunk a cikkünkben szereplő álomszép lakásra. A környék hangulatos, kertvárosias jellegű, ugyanakkor infrastrukturálisan jól ellátott. A közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, különböző áruházak találhatók. Emellett a tömegközlekedési lehetőségek is kiválóak, a társasház előtt több buszjárat is közlekedik, akárcsak a környező utcákban, ahol az éjszakai busz is megáll. Ingyenes parkolásra a ház előtt van lehetőség.

A lakásba lépve tágas előtér fogad, ahol egyedileg készített beépített előszoba bútorok kínálnak tárolási lehetőséget. Innen nyílik egy gardróbhelyiség és egy kisebb szoba, mely gyerekszobának vagy hálószobának is ideális, valamint egy tágas hall, étkezővel és beépített gépekkel felszerelt, hófehér konyhával.

A hallon keresztül közelíthető meg a kádas fürdőszoba, valamint innen egy hatalmas, három szárnyú üvegajtón keresztül jutunk a nappaliba. A nappaliból léphetünk ki a hangulatos erkélyre, mely a környékre néz.

A lakást jelenlegi tulajdonosa műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújította, amely során új nyílászárók, új burkolatok és szaniterek kerültek a lakásba, valamint megújult a víz-, csatorna-, és villanyvezeték hálózat is. Az ideális hőmérsékletet konvektorok mellett inverteres hűtő-fűtő klíma biztosítja. A nappaliban elhelyezett konvektor kandallószerű kialakításának köszönhetően télen, hangulatos látvánnyal biztosítja az otthon melegét.

A társasház mögött közös használatú udvar található, itt kapott helyet az ingatlanhoz tartozó 4 négyzetméteres tároló is.

A vételár részét képezi a konyhabútor a beépített gépekkel (főzőlap, sütő, páraelszívó, mosogatógép), a beépített előszobabútor és gardróbberendezés, valamint a fürdőszobabútor. A többi bútor és berendezési tárgy igény szerint megvásárolható.

A képek önmagukért beszélnek, de ha még többre kíváncsi, kattintson ide és járja be virtuálisan az ingatlant.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Moszkva, Budapest, Brüsszel: a szőnyeg szélére küldhetik Magyarországot egy szakértő szerint

Magyarországnak is rosszul jöhet az uniós szankciópolitika felerősödése.

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Húsvéti gasztroparádé: bárányburger, nyúl vadasan, mézes sonka

Ha nem otthon töltjük a húsvétot, akkor többnyire szállodákban. Milyen konyhaművészeti kínálatra és programokra számíthatunk?

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

© 2024 (v2.202102)