Zugló kertvárosa: egy darabka Rózsadomb a pesti oldalon

Zugló kertvárosa a legtöbb pesti álma, hiszen itt nem csak a levegő jó vagy a tavasz madárcsicsergős, de egyúttal talán ez a legelegánsabb kertvárosi, családi házas rész a városmaghoz közel a Duna bal partján. Hát ha még olyan házra bukkanunk, ami a kötöttpályás közlekedéshez is közel van, akkor azután végképp értékálló otthonra találhatunk.

Aki errefelé keresgél, az tudja, hogy makulátlan a szomszédság, sőt, Róna utcában lévő tévéstúdió közelsége miatt az ismert, film- és színház szakmából is sokan élnek errefelé, a Nagy Lajos Király útjától kezdődő kertvárosi részen.
Tehetős, sikeres emberek, családok környéke, környezete tehát ez, ahol már egy kétgyermekes családnak alkalmas lakás is a kilenc számjegyű összegtől érhető el. De egy új lakás helyett bizony érdemes lehet egy sokkal-sokkal tágasabb, saját kerttel, dolgozó szinttel és igazi többgenerációs élettérrel megáldott, még tető irányában is sokszor bővíthető házat keresni.

Aki tehát Zuglóban keres házat, annak érdemes ezen a környéken, a kertvárosban körülnéznie, Mi most éppen innen hoztunk egy gyönyörű házat.

A képek is magukért beszélnek, de azért érdemes pár szót ejteni az ingatlanról. amely tehát Zugló központjában, a Bosnyák tér és az Örs Vezér tere közt félúton, a 3-as villamos Jeszenák János utcai megállójától csak 1-2 percnyi sétára van, mégis egészen csendes, nyugalmas környéken van.

Magyarán már a kertvároshoz tartozik, de mégis szinte „belvárosi” az elérhetőség és az intézményi, bolti ellátottság szempontjából. Hiszen 13-15 perc alatt akár el is sétálhatunk a Bosnyák térre vagy az Örs Vezér terére, de igazából ennél jóval közelebb is akadnak boltok, éttermek, szolgáltatók. Nem is szólva az ősfás kertvárosi utcákról, a környező játszóterekről, parkokról.

A 2006-ban teljes körűen felújított ház kéz szintből áll jelenleg, ám a padlástérben igény szerint kialakítható még egy szint. A földszinten jelenleg vállalkozásra kialakított terület működik, mely iroda és stúdió funkciót is ellát. Ez a lenti szint olyannyira igényesen kialakított, hogy önálló lakrészként is használható. Az emeleten, egy világos, élhető duplakomfortos lakrész található, 3 szobával és egy terasszal.

A telek hátsó részén gondozott füvesített kert található automata öntöző rendszerrel, a ház előkertjében 2 fedett autóbeálló kapott helyet.

Egy ilyen ház tehát kifejezetten ideális lehet annak, aki szeret otthon dolgozni, de mégis külön a családtól, vagy alkalmas 2 generáció részére is.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ha Izraelt meg tudják védeni a rakétáktól, Ukrajnát miért nem lehet?

Ezt a kérdést teszik fel az ukránok, miután a rakéta-hiány miatt nem tudtak megakadályozni egy orosz légicsapást, amiben több mint egy tucat civil vesztette életét. Napi összefoglaló a háborúból.

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

„Nagyon hülyének kell lenni ahhoz, hogy ebből világháború legyen” – ezt gondolják az emberek a háborús konfliktusokról

A közel-keleti helyzet mellett megkérdeztük a járókelőket az orosz–ukrán háborúról is.

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Nagy bejelentés érkezett: sokkal jobb hely lesz Magyarország a villanyautósoknak

Uniós forrásból épít újabb 20 töltőállomást Magyarországon az MVM Mobiliti.

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Jól megcibálták a forintot - ez lett belőle

Ma legalább nem a 400 forintos euró felé meneteltünk.

© 2024 (v2.202102)