Tökéletes csak az lesz, amit magadnak építesz! És most ingyenes szakértői segítséget is kaphatsz hozzá!

Mindenki szeretne olyan otthonban élni, ami tökéletesen megfelel az elképzeléseinek, ám a használt vagy akár az új építésű ingatlanok között keresgélve legjobb esetben is csak hasonlót találunk, de nem pont olyat, mint amilyet megálmodtunk. Álmaink tökéletes megvalósításához az építkezés lehet az egyetlen út, de az ezzel járó nyűg sokakat elrettenthet, pedig ha jó helyen keresgélünk, még megfelelő segítséget is kaphatunk, így nem kell a lehetséges problémák miatt lemondanunk álmainkról.

Ahhoz, hogy otthonunk tökéletes legyen 3 dologra van szükségünk: 1. profi tervezésre, 2. minőségi alapanyagokra, 3. minőségi kivitelezésre. Míg a legjobb anyagokat kis utánajárással mi is megtalálhatjuk, addig az igazán jó kivitelezők felkutatása, és munkájuk ellenőrzése már problémát okozhat, hiszen mi nem engedhetjük meg magunknak, hogy műszaki ellenőrt fogadjunk, ahogyan a nagy ingatlanfejlesztők teszik azt a beruházásaiknál.

Pedig a minőségi alapanyagok csak akkor tudják az elvárt minőséget nyújtani, ha megfelelő módon kerültek beépítésre. Ezért is indította el a Wienerberger, a Porotherm téglák és Tondach cserepek gyártója Mesterház programját, mellyel az első osztályú építőanyagok megvásárlóinak szeretne szakmai segítséget nyújtani.

Mit is jelent pontosan ez a program? Azt, hogy ha most szeretnénk álmaink házát felépíteni, és ehhez minőségi Porotherm téglákat és Tondach cserepeket használunk, akkor a Wienerberger szakértői már a tervezés fázisától ingyenesen segítenek. Így segíteni tudnak a mennyiség számításban is, amivel a kivitelezési budgetet is könnyebb tervezni, a munkálatok során pedig 3 alkalommal műszaki szaktanácsadást is kérhetünk tőlük, azaz egyfajta minőségellenőri szerepet is betöltenek, és a végén otthonunk még Mesterház minősítésben is részesül, ami garanciát jelent számunkra, és ha később mégis eladnánk az ingatlant, az új vevő számára is.


Hogyan lehet részt venni a programban? Gyakorlatilag semmi más nem kell hozzá, mint hogy most építsük fel álmaink otthonát, melynek falazási munkálatai 2020. április 15. után indulnak, és a külső és a belső falazatokhoz kizárólag Porotherm téglát, a tetőhöz kizárólag Tondach tetőcserepet és annak kiegészítőit vásároljuk, valamint vásároljunk meg még egy építési rendszert a Wienerbergertől, mely lehet akár a Porotherm födémrendszer, a Porotherm áthidalók, vagy a Terca homlokzatburkolat. És mindezek után természetesen regisztráljunk is a programra, melyet az alábbi linken tehetünk meg: https://www.wienerberger.hu/mesterhaz#form

Évtizedek óta házak felújításával próbálja megvalósítani álmai otthonát sikertelenül, és már komolyan elgondolkodott egy új ház építésén? 3 gyerekkel szeretné minél jobban kihasználni az állami támogatásokat, de az új építésű lakások közt nem találja a megfelelőt és inkább építkezne? Többé nem kell félnie attól, hogy a kivitelezők becsapják, vagy az építkezés végül lényegesen többe kerül, mint amennyi elvárható lett volna. Legyen szó bármilyen épületről, a Wienerberger csapata segít, hogy minőségi, biztonságos, a 2021-től hatályos szabályozásoknak megfelelő, közel zéró energiaigényű új háza legyen.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az iráni rakéták tényleg veszélyesek lehetnek Izraelre

Az Irán által Izrael ellen indított nagyszabású támadással kapcsolatosan az izraeli kommunikáció diadalittas volt, de ezzel a veszély nem múlt el.

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)