Költözz a Ráday utcába! Még a felújítással sem kell bajlódnod

A IX. kerületi Ráday utcát senkinek sem kell bemutatni, hiszen az éttermekkel, kávézókkal teli utcában és környékén mindig pezseg az élet. A környék ráadásul nemcsak emiatt, hanem elhelyezkedése, a kiváló közlekedési lehetőségek, a 3-as metró és a Duna-part közelsége okán is igen népszerű. Mai cikkünkben innen hozunk egy kompletten felújított, fiatalos lakást.

A IX. kerület, azon belül is a Ráday utca, az egyik legkedveltebb környék Pesten, hiszen kiváló az infrastruktúra, az utca eleje és a Kálvin tér gyakorlatilag már a Belváros határán van, a négyzetméterárak mégis jóval kedvezőbbek. Gyakorlatilag az összes nagyobb egyetem, az ELTE, a Semmelweis Egyetem, a Corvinus is a közelben van, így egyetemisták, befektetők számára is népszerű a környék, de zöldövezetnek sincs híján és számtalan bevásárlási lehetőség, például a Nagy Vásárcsarnok, illetve több kisebb üzlet is található a környéken, ezért a családosok körében is kedvelt.

A Ráday utca eleje különösen hangulatos, itt, egy szépen felújított, műemlék épület földszintjén bukkantunk erre az ötletesen kialakított, udvarra néző, loft stílusban felújított, polgári lakásra.

Az ingatlan 4 méteres belmagassággal rendelkezik, amit rendkívül jól kihasználtak, a felújítás során gyakorlatilag csak a lakás 4 fő fala maradt meg, minden mást átalakítottak.

A 78 nm-es lakásban helyet kapott egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és egy fürdőszoba, ugyanakkor galéria építésével még egy hálószobát és egy második fürdőszobát is létrehoztak.

A nappaliban azonban meghagyták a 4 méteres belmagasságot, ami a lakásnak loft jelleget kölcsönöz, ezt erősítik a látszótégla falak és a galérián kialakított hálószobát a nappalitól elválasztó osztott üvegablak, valamint a teljes berendezés is. A gyönyörű, modern konyhabútort pedig minőségi beépített gépekkel szerelték fel.

A lakás természetesen nemcsak esztétikailag, hanem műszakilag is megújult, a háztartási helyiségben a mosó- és a szárítógép mellett helyet kapott egy kondenzációs kazán, ami radiátorokon keresztül biztosítja a fűtést. Az ingatlan akár berendezéssel együtt is eladó, így ide tényleg csak költöznie kell annak, aki beleszeret ebbe a szép, modern lakásba. Az ingatlan elhelyezkedése, elosztása, stílusa miatt fiataloknak ideális, illetve az egyetemek közelségének köszönhetően befektetésnek is tökéletes.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)