Légy a „vár úrnője”, integess a tetőtornyos nappalidból…

Elképesztő, vadonatúj luxuslakásra leltünk a Rákóczi téren. Nem csak remek áron van, de új gazdája egészen különlegeset kap ezért a korrekt árért. Egy tetőtornyos ház legfelső saroklakását teljesen új, kissé extravagáns kialakítással. Még akár cégközpontnak, rendelőnek, kiadásra, vagy később turisztikai célra is hasznosítható.

Manapság szinte elképzelhetetlen, hogy egy Zuglói vagy egy XVI. kerületi, erősen kompromisszumos, használt családi ház vagy ikerház áráért, sőt, inkább az alatt tágas, teljesen új építésű, még a bőkezű új CSOK kedvezményekkel is felvértezett luxuslakást is kapni, gyakorlatilag a belvárosban.

Ezt a gyöngyszemet a 4-es metró és a 4-6-os villamosok Rákóczi téri megállójánál, attól kevesebb, mint egy (!) percnyi sétára találtuk. Igazi különlegessége, hogy egy gyönyörű XIX. század végén épült, igazi saroktornyos ház tetőterében épült meg. Sőt, annak tornyában alakították ki a lakás 5 méteres belmagasságú nappaliját, nagyon egyedi belső második szinttel, melyben egy hálószoba is helyet kapott.
Mivel pedig vadonatúj a lakás jogi értelemben is, így aki gyermekkel vásárol, az az illetékkedvezmény mellett az öt százalékos lakásáfát is visszaigényelheti, sőt a gyermekek után új építésnél járó CSOK-ot is megkaphatja, ami 3 gyermek (vagy ennyi vállalása esetén) további 10 milliós ingyen pénzt jelent. És akkor még nem is beszéltünk a babaváró kedvezményekről.

Itt, a Rákóczi téren, e felújított századfordulós ház tetőtornyában bruttó 100 négyzetméteres (nettó 82 négyzetméteres), egyáltalán nem tetőtéri érzetű falak közt az említett két szinten dupla komfortot találunk, méghozzá az környék újlákás árainál jóval kedvezőbb, 84,9 millió forintos irányáron.

További sokmilliós előnyt jelent a vevőnek az is, hogy teljesen gépesítve, klímákkal, beépített konyhával, bútorokkal rendelkezik, ráadásul abszolút kulcsrakészen kerül a vevő birtokába – közvetlenül a beruházótól.
Aki pedig tovább „terjeszkedne”, annak közvetlenül a lakás mellett lévő tetőtérben további, hozzávetőleg 50 négyzetméteres, beépítésre már elő is készített lakótér van, ami a társasházzal való megegyezés után a lakással teljes egészében összenyitható!

Aki igen nívósat, különlegeset keres, de a lottó ötös azért nincsen a birtokában, annak érdemes ezt az egészen egyedi ajánlatot megnéznie, s könnyen lehet, hogy bele is szeret ebbe a csodás otthonba…

A cikk a lakás értékesítőjének megbízásából készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)