Mesés házak Pest megye ékszerdobozából, Gödöllőről!

Ezen a hétvégén a Budapesttől 30 kilométerre fekvő Gödöllő felé vesszük az irányt, hogy felkutassuk a legszebb eladó ingatlanokat. Ha Pest megyében, közel a fővároshoz keres új otthont, Gödöllő minden bizonnyal az egyik legjobb választás! Mesés ingatlanokat mutatunk a városban!

Gödöllőt joggal nevezhetjük Pest megy kis ékszerdobozának, nem véletlen, hogy ez a bájos kis város ad otthont az egykori királyi nyaralóhelynek is. A hangulatos belvárosa és az előkelő Grassalkovich-kastély mellett azonban más szempontból is kiemelkedő. Kiváló választás azoknak, akik az agglomerációban keresgélnek új otthont, hiszen Gödöllő a főváros irányából autóval és a HÉV-nek köszönhetően tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Gödöllő egyik legelőkelőbb részén található ez az örökpanorámás családi ház, melyhez 946 nm-es telek tartozik. A háromszintes ház nagy nappalival, négy szobával és három fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 44 négyzetméteres terasz is kapcsolódik hozzá.

A város szívében bukkantunk a következő szépen felújított tágas családi házra, melynek különlegessége, hogy műemlék jellegű épület, mely a királyi kastélypark és az Erzsébet park közvetlen szomszédságában található. A 190 négyzetméteres családi házban nappali, négy szoba és két fürdőszoba kapott helyet. Az ingatlan két külön bejárattal rendelkezik, így igény szerint ketté osztható.

 A Gödöllői Tájvédelmi körzet szomszédságában találtuk ezt a medencés villát. A háromszintes családi házban egy hatalmas amerikai konyhás nappali, három fürdőszoba és hat szoba található, valamint a földszintről nyílik egy impozáns méretű terasz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul Gödöllőre és a budai hegyekre.

Válogatásunk zárásaként egy exkluzív rönkházat mutatunk. A különleges szibériai fenyőből készült rönkház 345 négyzetméteres, 6 szobával rendelkezik és dupla telek tartozik hozzá. A házhoz 4 férőhelyes szauna, 21 fő számára kényelmes, kemencével felszerelt kiülő és több melléképület tartozik. Kialakításának és felszereltségének köszönhetően nem csak saját használatra, hanem panziónak is tökéletes.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Kihallgatta az ügyészség Varga Juditot - egyelőre tanúként

Az ügyészség részleteket közölt a Magyar Péter hangfelvétele kapcsán indult nyomozás állásáról.

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Dolce vita: hirtelen lett pénzük a magyaroknak utazásra?

Jót tett a februári turisztikai statisztikának a szökőnap és a kellemes időjárás is. 

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Nahát! Magyar politikusok tűntek fel a Kreml fizetési listáján

Vajon kik lehettek azok, akik orosz pénzért igyekeztek megfúrni Ukrajna uniós támogatását?

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Keményen lecsapnak Polt Péterék - gyanúsítottként hallgatják meg a kormány ismert kritikusát

Komoly vádakkal gyanúsítják. Vajon ilyen határozottan fognak eljárni a Magyar Péter által felvetett ügyekben is?

© 2024 (v2.202102)