Élj a nagyvárosban is közvetlen kapcsolatban a természettel!

Ma már egyre több embert vonz a természetközeli élet, még azok közül is, akik egyébként megrögzött városlakók. Persze nehéz lehet feladni egy olyan életmódot, ahol minden közel van, csak épp a természet van messze. De nem is biztos, hogy fel kell adnunk. Mai cikkünkben egy olyan beruházást mutatunk, ahol a természet, a nagyváros adta kiváló közlekedési lehetőségek, munkahelyek és szolgáltatások is a közvetlen közelben adottak.

A XIII. kerületi Foka-öböl páratlan hely, hiszen a Duna-partján, zöld környezetben, a Rákos-patak közelében helyezkedik el, ugyanakkor közel van a Váci úti irodafolyosó, de a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően a város minden jelentősebb csomópontja is nagyon könnyen megközelíthető. A közelben adott minden fontos szolgáltatás, oktatási intézmények, kikapcsolódási és bevásárlási lehetőségek egyaránt, és aki a környezetbarát közlekedés híve, annak a Rákospatak kerékpárút könnyíti meg a közlekedést.

A Foka-öböl az elmúlt években lassan elkezdett betelepülni, és jelenleg is folyamatban van néhány új építésű beruházás a területen. Közülük is kiemelkedik a Danubio projekt, mely az egyik legjobb elhelyezkedésű telken kapott helyet, így a Duna főága, a Foka-öböl és a Rákos-patak is határolja.

A Danubio helyszínét, tájolását és műszaki tartalmát tekintve is egyedülálló, hiszen úgy épül meg a telken, hogy még kellő mennyiségű zöld felület maradjon mellette, ugyanakkor úgy tájolták, hogy minden lakása napfényes, és a legtöbb lakása panorámás legyen a Dunára, a budai hegyekre, a Foka-öbölre vagy a part menti plázsra. Az életre szóló, teljesen egyedi kilátással az ember úgy érezheti, nem is a fővárosban van.

A lakásokban a kellemes hőmérsékletet energiatakarékos és környezetbarát hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer biztosítja, illetve a lakásokat szellőzőrendszerrel is felszerelik, így az épület tökéletesen megfelel a 2020-as AA minősítésű EU energetikai előírásoknak.

A Danubio egyedi megjelenését a szinte teljesen üvegezett homlokzat, a minden szinten, körbefutó erkélyek és az eltolt szintek adják, melyeknek köszönhetően a lakások világosak, de nyáron mégsem melegszenek túl, ugyanakkor télen kellően benapozottak, így már cseppet sem csodálkozunk azon, hogy az épület nemzetközi elismerésben is részesült, elnyerte a BREEAM Excellent díjat.

A projekt közvetlen környezete már biztosítja a kikapcsolódást, hiszen a kertben játszótér is helyet kap és a Duna-parti plázs, a kikötő és a Rákos-patak megújuló ökológiai zöld folyosója csak néhány perc sétára van, de közel helyezkedik el a Dagály fürdő is. 

A lakások hamarosan költözhetőek, 2021 második félévében kerülnek átadásra, ugyanakkor 70%-uk már gazdára talált, így érdemes sietni annak, aki egy ilyen páratlan elhelyezkedésű, top kategóriás projektben keres lakást, ami természetesen nemcsak saját célra, hanem befektetésnek is kiváló.

A lakásokat 3 dimenziós lakásválasztóból választhatjuk ki, bejárhatunk két  mintalakást is virtuálisan, sőt egyes lakások most rendkívüli áron érhetőek el. Válassza ki, hogy milyen kilátást szeretne a Danubio weboldalán található 3D panorámaképek segítségével!

A cikk megjelenését a Danubio fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)