Egy csipetnyi luxus a XVI. kerületben – íme!

Ezúttal egy tágas családi otthont mutatunk be a XVI. kerület egyik legkellemesebb részéről. Az ingatlan minden részletét harmónia és igényesség jellemzi, tökéletes választás tehát azoknak a családoknak, akik nem túl hivalkodó, hanem ízléses, elegáns otthont keresnek egy csipetnyi luxussal megfűszerezve.

Ha a pesti oldalon keresgélünk nyugodt, hangulatos kertvárosi környéket, a XVI. kerület az egyik legjobb választás. Bizonyos részei, mint például Rákosszentmihály is, igazi madárcsicsergős kertváros, ugyanakkor autóval és a HÉV-nek köszönhetően tömegközlekedéssel is gyorsan elérhetők innen a belsőbb csomópontok. Kifejezetten családi házas övezetben, egy csendes mellékutcában bukkantunk a bevezetőben is említett exkluzív családi házra.

Az összesen 296 négyzetméteres családi ház egyik legnagyobb előnye az egyszintes kialakítás, mely körbejárható, tágas teret eredményez. A ház alapterületét tekintve 182 négyzetméter, ehhez kapcsolódik az épület alatt 2 autóbeállóhely és egy 90 négyzetméteres szuterén, valamint tartozik hozzá egy intim, 48 négyzetméteres terasz.

A családi házat 2019-ben teljeskörűen felújították tulajdonosai, hogy a lehető legkényelmesebb és igényesebb otthon váljon belőle. Az ingatlan minden pontját egyedileg tervezték, s minőségi anyagokat felhasználva valósították meg.

A ház jelenlegi elosztása szerint egy tágas konyhával, nagy étkezővel, két fürdőszobával, valamint nappalival és 5 szobával rendelkezik, valamint egy tároló és kamra is helyet kapott még. A korábban említett félig fedett teraszt, a nappalin és étkezőn át lehet közvetlenül megközelíteni.

A ház egyik legkülönlegesebb pontja a nagy belmagasságú étkező rész, ahol hatalmas tetőablakok kaptak helyet, melyek nappal rendkívül világossá teszik a helyiséget, éjjel pedig ezen keresztül gyönyörködhetünk a csillagos égboltban.

 

 

A családi ház egészében olasz prémium burkolatok találhatók, illetve a konyhabútorba épített gépek és fürdőszobai szaniterek is egytől egyig prémium márkájúak. Az ízléses kialakítása mellett műszaki szempontból is átlagon felüli az ingatlan. Egyedi, impozáns világítástechnikát alkalmaztak, a lakók biztonságáról pedig kamera- és riasztórendszer gondoskodik.

A korábban említett szuterénben belső lépcsőn át is megközelíthető impozáns szépségszalont alakítottak ki, mely más tevékenységre is kiválóan alkalmas helyiség, remek lehetőséget kínál tehát, ha a család valamely tagja saját kisvállalkozást vezet.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Ezzel mentheti meg a lakosság Magyarországot: kérdés, hogy megteszi-e?

Mire lesz elég a lassuló reálbér-emelkedés?

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

Az üzemanyagár-sapka árnyékában az autósoknak kedveznek a kutak

3-6 forintos olcsóbbodást jelentettek be, de ha a kormány szerdai ülésén rábólint Nagy Márton javaslatára, akkor jóval nagyobb árzuhanás jöhet.

Áll a bál a Kremlben

Áll a bál a Kremlben

Ezek az elmúlt órák főbb eseményei.

© 2024 (v2.202102)