Már csak ez az 5 luxuslakás érhető el ebben a táborhegyi villaparkban!

Korrekt áron érheti el ma a luxust Óbudán, a táborhegyi lankákon az, aki azonnal költözhető új, luxuslakást keres. A mindössze két, 5+5 lakásos házból álló EA85 villaparkban leltünk rá még öt darab eladó, panorámás, hipermodern luxus csodára. Érdemes megnézni!

Vannak jó lakások, akadnak jobb otthonok, de az igaz minőség mindig is a kevesek kiváltság volt. Ha ön ezen kevesek közé tartozik, akkor vessen egy pillantást erre a vadonatúj luxus villaparkra, mint leendő vásárló. Ha pedig nem tartozik a legtehetősebbek közé, nézze meg, hogy a ma a budai felső középosztály milyen pazar, hipermodern, minimalista, full panorámás, Hollywoodi filmekbe illó otthonok valamelyikébe költözhet be.

Higgyék el, még a jól szituáltak is örülnek annak, ha valami korrekt áron van, és esetleg egy kis akcióval is kedveskednek Nekik. Erre gondolhatott az EA85 projekt beruházója is, hiszen friss, tavaszi akció hirdetett! Most minden – még eladó – lakáshoz ingyen tároló, vagy pedig kétmillió értékű beépített bútor kupon jár. Ezen felül pedig minden vásárlónak állják a belsőépítész (enteriőr) tervek elkészítésének a költségét!

A lakásokra pedig nem kell várni! A kínálatban pedig van 57, 83, 94 négyzetméteres középméretű otthon és két nagyobb, 133-146 négyzetméteres felső szinti (második emeleti) penthouse. Lépcsőzni kell egy luxusotthonban? Nem. A mélygarázstól a tetőszintig lift jár a mindössze 5 lakásos házakhoz. És, mint említettük a tágas telken mindössze kettő darab, öt-öt otthonra osztott villa kapott helyet, amely mind kinézetét, mind anyaghasználatát és anyagminőségét tekintve a XXI. század élvonalbeli építészeti megoldásait használja.

Ebben a kategóriában a jó levegő, a makulátlan környék, a természtvédelmi terület közelsége és a gyönyörű kilátás mind-mind „szériatartozék”. Az épület is természetesen e méltó környezethez illeszkedik, az otthonok pedig nincsenek „szűk lyukakra” szabdalva, e helyett kellemes térérzetet biztosítanak. Természetesen az otthonok tágas teraszokkal vagy kertkapcsolattal is rendelkeznek, tájolásuk a pedig kivétel nélkül a hegyoldalból feltáruló város felé panorámás.

A helyszín kiválóan megközelíthető, a közelben óvoda, általános iskola és számos hipermarket, illetve Óbuda központi része (piac, további bevásárlóközpontok, rendelők, intézmények, szolgáltatók) sincsen messze. Legfeljebb 5-10 perces autóút.


A penthouse lakások különlegessége a körpanoráma és az opcionális tetőterasz lehetősége! természetesen dupla fürdővel és óriási üvegfelületekkel, hogy a leendő tulajdonos ne csak a teraszáról, de akár a nappaliból, az étkezőből vagy akár a hálóból is a magasról gyönyörködhessen a város látképében éjjel-nappal, télen és nyáron. Tényleg úgy, ahogyan az az amerikai filmek jómódú főhőseitől megszokhattuk.

A cikk megjelenését az EA.85 villapark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

Itt az új kutatás: óriásit szakíthat Magyar Péter pártja

A Tisza Pártot a választók mintegy negyede támogatja az Iránytű Intézet országos kutatása szerint.

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Mit főztek ki Orbán Viktorék? Megint nagy bejelentések érkeznek!

Összetrombitálta a kormány csütörtökre a magyar sajtó apraja-nagyját, lesz miről beszélni.

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Itt a bejelentés: megint belenyúl a kormány az üzemanyagárakba

Ezt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter közölte rendkívüli sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban.

Megkérdezték Medgyessy Pétert, miért léptünk be az EU-ba – íme, a válasz

Megkérdezték Medgyessy Pétert, miért léptünk be az EU-ba – íme, a válasz

Az Európai Unió legnagyobb, Magyarországot is magában foglaló bővítésére emlékeztek szerdán.

© 2024 (v2.202102)