Attól hogy minden bezárt, még ne várj a lakáshirdetéssel!

A tavasz minden évben a lakáshirdetések beindulásának időszaka, amikor a szokásosnál több eladó és ugyanígy több vevő is jelenik meg a piacon. Ám a járvány most sokakat visszatarthat, pedig nem szabad várni a lakáshirdetéssel. Mutatjuk, miért!

Mindenki vár, aztán jön a roham

Ha a lezárások bejelentése előtt már meghirdettük eladó ingatlanunkat, de felfüggesztettük a hirdetést, vagy még meg sem hirdettük, mert márciustól akartunk hirdetni, akkor nem érdemes várnunk. A probléma ugyanis pont az, hogy a legtöbben így gondolkodnak, ezért a nyitáskor egyszerre fog rengeteg ingatlan a piacra zúdulni, tehát eladó házunk/lakásunk sokkal több másik ingatlannal kell, hogy versenyezzen a vevőkért, mintha most hirdetnénk.


Érdemes tehát most feladnunk a hirdetést, hogy beelőzzük a többieket, és a mi lakásunk már elkeljen, mielőtt mások egyáltalán elkezdenének hirdetni.

Szép lakás nagy erkéllyel, Szegeden

Most van idő takarítani, szép képeket csinálni

Ugye, mondanunk sem kell, hogy a sikeres lakáshirdetés egyik titka, hogy szép képeket töltsünk fel az ingatlanról, ami előtt nem árt egy nagy selejtezés, rendrakás, takarítás. Most, hogy nem tudunk menni nagyjából sehova, ezt is lesz időnk végre megcsinálni. És ha több a szabadidőnk, arra is nagyobb figyelmet tudunk fordítani, hogy tényleg igazán szép képek készüljenek.

Két lakásból álló, kertkapcsolatos ingatlan Alsórákoson

Ne ijedjünk meg a lakásbemutatástól járvány idején

Attól, hogy járvány idején kell bemutatnunk lakásunkat az érdeklődőknek, nem szabad megijedni. Egyrészt, biztos, hogy most csak komoly érdeklődők jönnek, tehát nem lesz átjáróház az otthonunkból, másrészt ma már könnyen találhatunk olyan fotóst, aki virtuális lakásbemutatót készít, így személyesen már biztosan csak azzal a vevővel kell találkoznunk, aki tényleg meg szeretné venni az ingatlant. Az esetleges tényleges érdeklődők érkezésére pedig számtalan óvintézkedéssel felkészülhetünk, melyekről itt írtunk részletesebben.


Most jobban ráérnek a vevők nézelődni

Aki most húsvétig nem tud dolgozni, jobban ráér nézelődni, így a mi eladó lakásunk is könnyebben a látókörébe kerül, ha nem várjuk meg a lezárások végét, és most hirdetünk. Lehet, hogy pont valaki olyan szeret bele eladó ingatlanunkba, aki kicsit későbbre tervezte a költözést, és most csak előre nézelődött, hogy mit lehet találni a piacon.

Kétgenerációs családi ház Délegyházán


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

© 2024 (v2.202102)