Most olcsóbb lehet a kockaház felújítás!

Természetesen minden ház felújítása olcsóbb lehet, ha van gyermekünk, hiszen a költségek felét maximum 3 millió forintig visszaigényelhetjük. De ha nincs gyerek, és kockaházunk van, akkor a tervezés díját spórolhatjuk meg, egy esetleges átalakítás, bővítés során. Ehhez persze a Nemzeti Mintaterv Katalógusból kell mintatervet választanunk, ami végre elérhető, és új építésű házak építésére, illetve kockaházak átalakítására kínál terveket.

Magyarországon a családi ház tulajdonosok igen jelentős része él Kádár kockákban, így ez adta az apropóját, hogy mai válogatásunkba néhány szépen felújított kockaház kerüljön inspirációnak, és néhány lakható, de felújítandó házat is hoztunk, ha valaki kedvet kapna az átalakításhoz.


Amerikai konyhával Gödöllőn

Ma már nem lehetetlen, hogy egy Kádár kocka amerikai konyhás legyen, ezt a gödöllői házat is így újították fel. Az épület természetesen új nyílászárókat, hűtő-fűtő klímát, riasztót, automata kaput is kapott, nappaliján kívül még 2 hálószobával rendelkezik. Az ingatlan Gödöllő Királytelepen helyezkedik el 2-3 percre a buszmegállótól, 10 percre a vasútállomástól és az autópálya felhajtótól, óvodától, iskolától sétatávolságra.

Nagy terasszal Győr Ménfőcsanakon

Szintén amerikai konyhás nappalival rendelkezik ez a 2019-ben felújított kockaház Győr Ménfőcsanakon. Az ingatlanban 3 hálószoba található, és egy nagy terasz is tartozik hozzá. A házban a felújítás során cserélték az összes vezetéket, a konyhabútort és a burkolatokat is.

Nagycsaládosoknak vagy két generációnak Csörögön


Vác közelében, Csörögön áll ez a felújított, kibővített kockaház, melynek a tetőterét is beépítették. Az épület így 5 szoba + hallal és egy étkező-konyhával rendelkezik, de a telken található még egy műhely, ahová a villanyt és a vizet is bevezették, így külön kis garzonlakásnak is átalakítható. Az ingatlan felújítása során cserélték az elektromos vezetékeket, a burkolatokat és a villanybojlert is.

Részben felújítva Érdligeten

Érdligeten található ez a 3 szobás kockaház, mely lakható állapotú, de korszerűsítésre szorul. Az épületet folyamatosan karbantartották, de megépülése óta a nyílászárók cseréjén kívül nagyobb felújítás nem történt. A telken egy 20 nm-es, tetőtér beépítéses kis vendégház is található.

Felújítandó ház Dabason

Dabas egyik csendes utcájában áll ez a kétszobás, 80 nm-es kockaház, mely lakható, de felújítandó állapotú. Az ingatlan teljes közművel ellátott, egy melléképület is található rajta, amelyben nyári konyha, pince és tárolók kaptak helyet.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

A mostani fogyókúrás szupertablettánál is jobbat ígér egy új gyógyszer

Olcsóbb, jobb fogyókúrás tabletták kopogtatnak.

Jön az új magyar sztrádamatrica

Jön az új magyar sztrádamatrica

A sima személyautókra 5150 forintért lehet megvenni hétfőtől az egynapos sztrádamatricát.

© 2024 (v2.202102)