Ha biztosra menne: azonnal jövedelmező befektetési lehetőség Ferencváros szívében!

Belső-Ferencvárosból, a Ráday utcához és a Corvin negyedhez közeli részről hoztunk egy szuper befektetési lehetőséget azoknak, akik könnyen kiadható, jó lokációval rendelkező ingatlant keresnek!

A kiadó lakások esetében is a lokáció jelenti a döntő tényezőt. Ha befektetési szándékkal keresünk ingatlant, érdemes tehát erre fektetni a hangsúlyt. A fővárosban a belső kerületek rendelkeznek a legnagyobb bérleti piaccal, ugyanakkor általánosságban elmondható, hogy a szűken vett belváros (V., VI., VII. kerület) inkább a rövidtávú lakáskiadásra épít. Jelen helyzetben azonban a hosszútávon kiadható ingatlanok jelentik az egyetlen olyan lehetőséget, amivel a pandémia ideje alatt is jövedelmező befektetésre lehet szert tenni. A belváros közvetlen közelében, ugyanakkor csendesebb részen elhelyezkedő ingatlanok, hosszabb távon is könnyen kiadhatónak bizonyulnak.  Belső Ferencváros éppen ilyen városrész, innen hoztunk egy tágas lakást.

A környék több szempontból is népszerű a kiadó lakást keresők körében.
Egyrészt több egyetemi kar is karnyújtásnyira van innen (Corvinus, NKE, SOTE, BME, ELTE), másrészről sokan választják a kiváló közlekedési kapcsolatok miatt, hiszen közel a 4-es és 6-os villamos és az M3-as metró is. Belső-Ferencváros egyébként is üde színfoltja a fővárosnak, gondoljunk csak a Ráday utca hangulatos éttermeire, a környező patinás épületekre és a pezsgő életre, ráadásul a Duna-part is közel van.

Ezen a részen, pontosabban a Kinizsi utcában találtunk egy tágas lakást, mely befektetési lehetőségnek sem utolsó. Bár közel a városi forgatag, annál mégis csendesebb ez az utca.

A lakás egy csendes, kívül-belül felújított társasház harmadik emeletén található. Belépve egy előszoba és étkező helyiség fogad bennünket, innen balra nyílik a tágas nappali, amelyen keresztül a 20 négyzetméteres hálószoba is megközelíthető.

Jobbra haladva a káddal felszerelt fürdőszoba és a konyha található, innen nyílik egy kisebb loggia is. Az egész lakás fényes, világos hiszen minden helyiség ablakos, melyek a virágos udvarra néznek. A lakás kialakításából adódóan rengeteg lehetőséget rejt magában, a két nagyméretű szoba lehetővé teszi például, hogy két külön nyíló szobát és
amerikai konyhás nappalit alakítsanak ki a lakásban, a 3 méteres belmagasság pedig galériázásra is lehetőséget kínál.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

© 2024 (v2.202102)