Találd meg a 2. húsvéti tojást a Foka-öbölben!

A Foka-öböl gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el, így nem csoda, ha húsvéti nyuszink is ott járt ma, és elrejtett egy tojást. Vajon hol keressük? A Duna-partján, a Rákos-patak mentén, vagy a hajókikötőben? Nem, annyit azért elárulunk, hogy a tojást az Ingatlantájoló oldalán, egy itt épülő projekt egyik lakásának adatlapján kell keresni. Olvasd tovább a cikket! Ahol további segítséget kaphatsz!

 

Emlékeztetőül

Húsvéti nyereményjátékunkban 5 húsvéti tojás sorszámozott képét rejtettük el az Ingatlantájoló hirdetései között 1-1 ingatlan adatlapján. Aki megtalálja mind az 5 tojást, és elküldi az 5 ingatlan adatlapjának linkjét a nyeremenyjatek@ingatlantajolo.hu e-mail címre, az részt vesz sorsolásunkon, ahol értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát nyerhet. A nyereményjáték részleteiről bővebben itt olvashatsz. Az első tojás megtalálásához ebben a cikkben kapsz segítséget.

A Foka-öböl elhelyezkedése páratlan, hiszen közel van a 3-as metró, a Váci úti irodafolyosó, a Duna és a természet, ugyanakkor minden fontos szolgáltatás is megtalálható a környéken. Minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy partján egyre több új beruházás épül. Az exkluzív környezeten kívül ezekben az új építésű projektekben még számtalan extrát kínálnak, például csodás Dunára- vagy a budai hegyekre néző lakások közül válogathatunk, de van ahol jóga-, grill- és napozóterasz is vár.

Egy ilyen új beruházás egyik lakásának adatlapján rejtettük el nyereményjátékunk 2. tojását is, és egy ilyen új építésű projektben található ez a 62 nm-es, nappali + 2 hálós lakás is, melyhez csaknem 10 nm-es loggia is tartozik.

Az a lakás azonban, ahol a húsvéti tojást kell keresni több, mint 90 nm-es, ezért ilyen lakások között érdemes keresgélni.

A XIII. kerületben természetesen bőven találunk szépen felújított ingatlanokat is, mint amilyen ez a tágas, 2+2-es lakás, melynek legnagyobb szobája 41! nm-es.

Az a lakás, ahol a tojást elrejtettük 4 egész szobával rendelkezik, így ennek megfelelően érdemes beállítani a szűrési feltételeket.


Nézzük tehát mit is keresünk! Egy XIII. kerületi, 90 nm-nél nagyobb, 4 szobás, új építésű lakás adatlapját kell megtalálnunk ahhoz, hogy megnyerhessük az egyik Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)