Találd meg a 2. húsvéti tojást a Foka-öbölben!

A Foka-öböl gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el, így nem csoda, ha húsvéti nyuszink is ott járt ma, és elrejtett egy tojást. Vajon hol keressük? A Duna-partján, a Rákos-patak mentén, vagy a hajókikötőben? Nem, annyit azért elárulunk, hogy a tojást az Ingatlantájoló oldalán, egy itt épülő projekt egyik lakásának adatlapján kell keresni. Olvasd tovább a cikket! Ahol további segítséget kaphatsz!

 

Emlékeztetőül

Húsvéti nyereményjátékunkban 5 húsvéti tojás sorszámozott képét rejtettük el az Ingatlantájoló hirdetései között 1-1 ingatlan adatlapján. Aki megtalálja mind az 5 tojást, és elküldi az 5 ingatlan adatlapjának linkjét a nyeremenyjatek@ingatlantajolo.hu e-mail címre, az részt vesz sorsolásunkon, ahol értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát nyerhet. A nyereményjáték részleteiről bővebben itt olvashatsz. Az első tojás megtalálásához ebben a cikkben kapsz segítséget.

A Foka-öböl elhelyezkedése páratlan, hiszen közel van a 3-as metró, a Váci úti irodafolyosó, a Duna és a természet, ugyanakkor minden fontos szolgáltatás is megtalálható a környéken. Minden bizonnyal ennek köszönhető, hogy partján egyre több új beruházás épül. Az exkluzív környezeten kívül ezekben az új építésű projektekben még számtalan extrát kínálnak, például csodás Dunára- vagy a budai hegyekre néző lakások közül válogathatunk, de van ahol jóga-, grill- és napozóterasz is vár.

Egy ilyen új beruházás egyik lakásának adatlapján rejtettük el nyereményjátékunk 2. tojását is, és egy ilyen új építésű projektben található ez a 62 nm-es, nappali + 2 hálós lakás is, melyhez csaknem 10 nm-es loggia is tartozik.

Az a lakás azonban, ahol a húsvéti tojást kell keresni több, mint 90 nm-es, ezért ilyen lakások között érdemes keresgélni.

A XIII. kerületben természetesen bőven találunk szépen felújított ingatlanokat is, mint amilyen ez a tágas, 2+2-es lakás, melynek legnagyobb szobája 41! nm-es.

Az a lakás, ahol a tojást elrejtettük 4 egész szobával rendelkezik, így ennek megfelelően érdemes beállítani a szűrési feltételeket.


Nézzük tehát mit is keresünk! Egy XIII. kerületi, 90 nm-nél nagyobb, 4 szobás, új építésű lakás adatlapját kell megtalálnunk ahhoz, hogy megnyerhessük az egyik Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Az szja-visszatérítésre jogosultanak érdemes már januárban kitölteniük az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy munkáltatójuk mielőbb figyelembe vegye a nekik járó kedvezményeket.

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Ha nem lenne a kormány által bevezetett árstop, az elmúlt időszak árváltozásait figyelembe véve a benzin átlagára 502, a gázolaj átlagára 517 forint lenne.  

© 2022 (v2.202102)