Keresd a 4. húsvéti tojást Pest belvárosában!

A belváros mind jó, mind rossz értelemben nagyot változott azzal, hogy a turisták egy időre lényegében eltűntek a pandémia miatt. Most az Ingatlantájolo.hu-n fellelhető, 100 millió alatti belvárosi luxuslakások között rejtettünk el egy tojást a nyereményjátékunk keretein belül. A cikkben sok segítséget adunk a tojás megleléséhez.

Először is emlékeztetőül: húsvéti nyereményjátékunkban 5 húsvéti tojás sorszámozott képét rejtettük el az Ingatlantájoló hirdetései között 1-1 ingatlan adatlapján. Aki megtalálja mind az 5 tojást, és elküldi az 5 ingatlan adatlapjának linkjét a nyeremenyjatek@ingatlantajolo.hu e-mail címre, az részt vesz sorsolásunkon, ahol értékes Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát nyerhet. A nyereményjáték részleteiről bővebben itt olvashatsz. A 3. tojás megtalálásához ebben a cikkben kapsz segítséget.

Nem olyan régen még cikk is született a 4. digitális húsvéti tojást rejtő, különleges ingatlanról. Az idősebbeknek sok segítség, hogy a belváros nem épp legjobb hírű kerületének egy negyedszázada nem éppen legjobb hírű terén található az ingatlan. E tér azonban a friss metróvonal megépítésével és a belváros átalakulásával jó pár éve teljesen megújult, szerencsére mára elvesztette, elhagyta régi rossz hírét. A metrómegálló mellett pedig igen közel van ide az éjjel-nappal közlekedő villamos és egy vásárcsarnok is, amelyik nem a legismertebb Vámház körúti, de azért hasonlít arra is.

Egy régebbi, századfordulós ház elképesztő, vadonatúj luxuslakásáról van szó, amely nem csak remek áron van, de új gazdája egészen különlegeset is kap majd ezért a korrekt árért. Egy tetőtornyos ház legfelső saroklakását teljesen új, kissé extravagáns kialakítással. Még akár cégközpontnak, rendelőnek, kiadásra, vagy később turisztikai célra is hasznosítható. 

 

 

Az otthon igazi különlegessége, hogy egy gyönyörű XIX. század végén épült, igazi saroktornyos ház tetőterében épült meg. Sőt, annak tornyában alakították ki a lakás 5 méteres belmagasságú nappaliját, nagyon egyedi belső második szinttel, melyben egy hálószoba is helyet kapott.

Mivel pedig vadonatúj (azaz új építésű) a lakás jogi értelemben is, így aki gyermekkel költözne, az állami támogatások nyújtotta lehetőségekkel is élhet.

A felújított századfordulós ház tetőtornyában bruttó 100 négyzetméteres (nettó 82 négyzetméteres), egyáltalán nem tetőtéri érzetű falak közt az említett két szinten dupla komfortot találunk, méghozzá az környék új lakás árainál tehát jóval kedvezőbb, 84,9 millió forintos irányáron.

Aki igen nívósat, különlegeset keres, de a lottó ötös azért nincsen a birtokában, annak érdemes ezt az egészen egyedi ajánlatot megnéznie, s könnyen lehet, hogy bele is szeret ebbe a csodás otthonba…

Mit is keresünk? A fenti lakás – és 4 másik ingatlan – adatlapját kell megtalálnunk ahhoz, hogy megnyerhessük az egyik Adrienne Feller Cosmetics ajándékkártyát.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Gigantikus katonai segélyt nyújtanak a britek Ukrajnának 

Mi történt az orosz-ukrán háború 790. napján? Keddi összefoglalónk. 

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

Szuperhét: triplázott a TV2, táthatjuk a szánkat

A 16. héten is nagyot dobott a TV2, folytatódott a nyerő széria.

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Jó napja volt a forintnak - mutatjuk, mennyire

Erősödött a főbb devizákkal szemben.

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

A magyar valóság: lesújtó képeket közölt egy kórházról Magyar Péter

Üzenve a propagandistáknak, a Tisza Párt alelnöke egy vidéki, lepusztult egészségügyi intézményről osztott meg néhány fotót.

© 2024 (v2.202102)