Április első hétvégéjének legszebb lakásait Győrből hoztuk!

Ezúttal Nyugat-Dunántúl felé vettük az irányt, pontosabban a régió központjába, Győrbe látogattunk el, hogy szebbnél szebb eladó lakások után kutassunk. Győr az ország hatodik legnagyobb városa, mely mind gazdasági mind kulturális szempontból fontos szerepet tölt be. Április első hétvégéjén Győrből hoztuk el a legszebb lakásokat!

Győr igen jelentős gazdasági fejlődést mutatott az elmúlt 10 évben, mely többek között a városban működő nagyvállalatoknak köszönhető, ez pedig az ingatlanpiacot is fellendítette. A hangulatos belvárosa, pezsgő kulturális élete mellett elhelyezkedése miatt is sokan választják lakóhelynek, hiszen  Bécs-Pozsony-Budapest vonalon fekszik, így autóval és vonattal közlekedve is gyors ingázást tesz lehetővé az említett városokba.

Egy igazi különlegességgel kezdjük válogatásunkat, egy exkluzív  kertkapcsolatos tágas sorházi lakással, Révfalu városrészből. A belső kétszintes lakásban jelenleg nappali és két hálószoba van kialakítva, de könnyen átalakítható nappali+ három hálószobássá. A 118 négyzetméteres lakótér kialakításában lakberendező volt a tulajdonosok segítségére, így számtalan egyedi dizájnú belsőépítészeti megoldást látunk a lakásban. Az ingatlanhoz saját használatú, 250 négyzetméteres kertrész tartozik.

Révfalu városrészből hoztuk a következő felújított tágas lakást is. Két- vagy többgyermekes család számára is kényelmes otthon lehet ez a 150 négyzetméteres lakás, melyben összesen 5 szoba található.


Az ingatlan felújítása mind a műszaki részletekre mind az esztétikai szempontokra kiterjedt. A teljesség igénye nélkül olyan extrákkal szerelték fel a lakást, mint szauna, látványkandalló vagy az egész lakásra kiterjedő hangulatvilágítás.

Nádorvárosból egyik klasszikus utcájából, az Álmos utcából egy felújított 43 négyzetméteres elegáns lakást hoztunk. A lakásban egy nagy szoba, étkező, konyha és kádas fürdőszoba található, valamint erkély kapcsolódik hozzá. Az ingatlanhoz saját tároló is tartozik a pincében, a lakásnak helyet adó társasházat a közeljövőben fogják felújítani.

 

Végül Győr belvárosából is mutatunk egy felújított fiatalos lakást, melyben amerikai konyhás nappali és egy hálószoba található, tehát tökéletes lehet egy fiatal pár számára. A lakáshoz nagy méretű erkély kapcsolódik, mely a nappaliból nyílik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Csütörtöki Kormányinfó: ezek voltak a legfontosabb bejelentések, percről percre

Több hetes kihagyás után tér vissza a Kormányinfó, a szokásos csapat, Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra vezetésével.

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Varga Mihály szerint még fehérebb lesz a gazdaság

Az adóhatóság sikeres, teljesítette a megújulás, szemléletváltás feladatát - mondta Varga Mihály pénzügyminiszter csütörtökön, szakmai konferencián Budapesten.

© 2023 (v2.202102)