Április első hétvégéjének legszebb lakásait Győrből hoztuk!

Ezúttal Nyugat-Dunántúl felé vettük az irányt, pontosabban a régió központjába, Győrbe látogattunk el, hogy szebbnél szebb eladó lakások után kutassunk. Győr az ország hatodik legnagyobb városa, mely mind gazdasági mind kulturális szempontból fontos szerepet tölt be. Április első hétvégéjén Győrből hoztuk el a legszebb lakásokat!

Győr igen jelentős gazdasági fejlődést mutatott az elmúlt 10 évben, mely többek között a városban működő nagyvállalatoknak köszönhető, ez pedig az ingatlanpiacot is fellendítette. A hangulatos belvárosa, pezsgő kulturális élete mellett elhelyezkedése miatt is sokan választják lakóhelynek, hiszen  Bécs-Pozsony-Budapest vonalon fekszik, így autóval és vonattal közlekedve is gyors ingázást tesz lehetővé az említett városokba.

Egy igazi különlegességgel kezdjük válogatásunkat, egy exkluzív  kertkapcsolatos tágas sorházi lakással, Révfalu városrészből. A belső kétszintes lakásban jelenleg nappali és két hálószoba van kialakítva, de könnyen átalakítható nappali+ három hálószobássá. A 118 négyzetméteres lakótér kialakításában lakberendező volt a tulajdonosok segítségére, így számtalan egyedi dizájnú belsőépítészeti megoldást látunk a lakásban. Az ingatlanhoz saját használatú, 250 négyzetméteres kertrész tartozik.

Révfalu városrészből hoztuk a következő felújított tágas lakást is. Két- vagy többgyermekes család számára is kényelmes otthon lehet ez a 150 négyzetméteres lakás, melyben összesen 5 szoba található.


Az ingatlan felújítása mind a műszaki részletekre mind az esztétikai szempontokra kiterjedt. A teljesség igénye nélkül olyan extrákkal szerelték fel a lakást, mint szauna, látványkandalló vagy az egész lakásra kiterjedő hangulatvilágítás.

Nádorvárosból egyik klasszikus utcájából, az Álmos utcából egy felújított 43 négyzetméteres elegáns lakást hoztunk. A lakásban egy nagy szoba, étkező, konyha és kádas fürdőszoba található, valamint erkély kapcsolódik hozzá. Az ingatlanhoz saját tároló is tartozik a pincében, a lakásnak helyet adó társasházat a közeljövőben fogják felújítani.

 

Végül Győr belvárosából is mutatunk egy felújított fiatalos lakást, melyben amerikai konyhás nappali és egy hálószoba található, tehát tökéletes lehet egy fiatal pár számára. A lakáshoz nagy méretű erkély kapcsolódik, mely a nappaliból nyílik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

Bod Péter Ákos: Iparpolitika – fényes jövő és mai gondok

A Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter által jegyzett versenyképességi stratégia nagyon eltérő részletezettségű és konkretizáltsági szintű.

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

© 2024 (v2.202102)