Első osztályú befektetési lehetőség a Bikás park mellett

Ha befektetés céljára keresünk lakást, akkor az elsődleges szempont az elhelyezkedés, de kiemelten fontos az is, hogy az ingatlanra lehetőleg ne kelljen költenünk, azonnal költözhető, sőt akár bútorozott legyen. A prémium elhelyezkedés természetesen olyan bérlők számára vonzó, akik a magas műszaki tartalmat és a top kategóriás berendezést is nagyra értékelik. Mai cikkünkben egy olyan projektet mutatunk be, ahol mindez megtalálható, ezért első osztályú befektetési lehetőséget biztosít.

A Bikás park Kelenföld szíve, egy olyan hatalmas zöld terület, amelynek környéke a 4-es metró megépülésekor végre bekapcsolódhatott a város vérkeringésébe, és fejlődése azóta is töretlen. Itt kerül például hamarosan átadásra az Etele Plaza, gyakorlatilag minden fontos szolgáltatás megtalálható a közelben, a Bikás park pedig játszóterekkel, futópályával, kutyafuttatóval és sétánnyal  biztosítja a szabad levegőn történő kikapcsolódást. A 4-es metró és az 1-es villamos megállóinak köszönhetően kiváló a közlekedés és ezt még több buszjárat is kiegészíti. A BME és az Infopark közelségének köszönhetően a kiadó lakást keresők körében is népszerű a környék.

Itt, a Vahot utcában, óvodák, iskolák, orvosi rendelő, gyógyszertárak, szupermarketek, éttermek közelében épül a VABA Apartments exkluzív épülete, magas műszaki tartalommal, tágas (52-110 nm-es), erkélyes, design stúdió által megálmodott lakásokkal és berendezéssel, ahová tényleg elég egyetlen bőrönddel költözni.

A VABA Apartments lakásai modern nagyvárosi életet kínálnak zöld környezetben azoknak a családoknak, akiknek fontos, hogy a belváros zajától távol éljenek, mégis helyben élvezhessék annak minden kényelmét. Illetve befektetés céljára is abszolút tökéletes, hiszen magas színvonalú, azonnal költözhető, berendezett ingatlanokat kínál, és a beruházó Bayer Property még a bérleménykiadás-menedzsmenttel kapcsolatos feladatokat is ellátja a tulajdonosok helyett.

A három toronyból álló épületben 168 lakás kap helyet, a beruházás a legmodernebb építőipari technológiákkal készül, így már 6 hónap alatt elérte a szerkezetkész állapotot és 2021 második felében már költözhető lesz.

Hirdetés

A fejlesztő Bayer Property már számos óriásberuházásban szerzett tapasztalatot, a belsőépítészeti tervezésről pedig a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture&amp, Interior Design gondoskodik.

A cikk megjelenését a VABA Apartments fejlesztője támogatta.

Újítsa fel otthonát akár 3 millió Ft állami támogatással Raiffeisen Felújítási Kölcsönből!

© 2021 (v2.202102)