Mindig is egy budai lakásról álmodott? Hoztunk néhány megfizethetőt!

Sokan vágynak egy szép lakásra, Buda valamely menő kerületében, azonban éppen az elhelyezkedésükből adódóan általában ezeknek meglehetősen magas az ára. Buda felkapottabb részein alig találni kétszobásnál nagyobb lakásokat 50 millió alatt. Szerencsére néha akad egy-egy olyan eladó ingatlan, ami jó környéken van, tágas és még az ára is baráti, legalábbis a környék áraihoz viszonyítva. Mai cikkünkben ilyen budai lakások után kutattunk!

Buda legelegánsabb kerületei közé továbbra is a XII. az I. és a II. sorolható, így itt néztünk szét, 2-3 szobás lakások után kutatva, az összeghatár pedig 45 millió volt!

A XII. kerület az egyik legnépszerűbb, ezzel együtt legdrágább kerülete a fővárosnak. Azért akad itt is egy-egy jó lehetőség, mint például ez a 53, 5 négyzetméteres felújított lakás, melyben amerikai konyhás nappali, kamra, egy kádas fürdőszoba, két fél szoba és egy hall kapott helyet, ami akár étkezőnek is átalakítható. A szobák ablakai belső, csendes kertre néznek, a nappaliból pedig gyönyörű panoráma nyílik a Hármashatár-hegyre, A 7 évvel ezelőtti felújítás alkalmával a teljes víz-és villanyvezeték rendszert kicserélték, továbbá új burkolatokat és szanitereket helyeztek el a lakásban.

Szintén a XII. kerületben,  egy csendes mellékutcában található társasházban található az alábbi felújított 56 négyzetméteres lakás. Az ingatlan kiváló elosztású, a napfényes nappali mellet két hálószoba, valamint  egy konyha, külön kamra és sarokkádas fürdőszoba kapott helyet. A lakást 2-3 évvel ezelőtt esztétikailag és műszakilag is felújították tulajdonosai.

A II. kerületi Pasarét csendes, zöldövezeti részéről is hoztunk egy felújított, 2+1 félszobás lakást. A felújítás során kicserélték a fűtés és a villanyvezeték rendszert, valamint új hő- és hangszigetelő nyílászárókat építettek be, valamint teljesen új külsőt kapott a konyha, az előszoba és a fürdőszoba. A társasház saját, nagyméretű szépen gondozott kerttel rendelkezik.

A II. kerület legfrekventáltabb részén, a Margit-híd közelében található a következő 55 négyzetméteres lakás, mely igény szerint akár két lakássá is alakítható, sőt a tervek már rendelkezésre is állnak hozzá. Jelenlegi kialakítása szerint a lakásba lépve előszoba fogad bennünket, egyenesen tovább haladva a fürdőszobába léphetünk, jobbra nyílik két szoba, balra pedig a konyha, a kamra és még egy szoba található.

 


© 2021 (v2.202102)