Az egyik legelegánsabb kertváros Pesten – költözzön ön is ebbe a zuglói családi házba!

A sorozatos korlátozó intézkedések nyomán bizony Pesten is alaposan felértékelődött a saját kert, a jó levegő. Most olyan elbújásra alkalmas, elegáns környéken lévő házat mutatunk, amely igen közel van a Pesti városmaghoz, a Zuglói fő csomópontokhoz, mégis zöldben, nyugalomban élhetünk, és a home-office, valamint a bővíthetőség is adott.

Tavasszal – a természet csodás kinyílása, a madarak ébredése közepette – pedig még jobban irigyelhetik a városi lakásban lakók azokat akiknek kertjük van. Ugyanakkor a kertes házak – az esetek többségében – messze esnek a városmagtól, a rengeteg ingázás, utazgatás, dugóban ücsörgés sokak kedvét elveszi a kiköltözéstől.

Kevesen gondolják, de bizony van néhány, elsőrangú környéken lévő, a városközponttól nem is olyan távoli kertes családi ház.

Ilyen Zugló belsőbb, de már kertvárosi része is (képünkön). Errefelé keresgélve rábukkantunk egy egyedi ajánlatra, amelyet a nívós környezetre vágyóknak nem árt megnéznie.

Itt ugyanis kitűnő a szomszédság és közel van ide minden, ami a városi élethez kell: autóval 2 perc a Bosnyák tér vagy az Örs vezér tere, de a kötött pályás 3-as és 62-es villamosokkal is bármikor, pár perc alatt elérhető a fenti két helyszín.

Ezek az utcák kifejezetten kisvárosias, totális zöld miliőt nyújtanak, miközben lényegében a pesti oldal talán leginkább elitnek mondható zöldövezetéről beszélünk. Így hát ezekben az utcákban jellemzően sikeres emberek, tehetősebb családok laknak, így egy-egy új lakás vagy önálló ház ára a Budai oldaléval egyezik meg.

Egy új, kert nélküli, vagy minikertes lakás helyett viszont igenis érdemes lehet egy tágasabb, saját kerttel, dolgozó szinttel és igazi többgenerációs élettérrel megáldott, még tetőtér irányában is bővíthető házat keresni, mint amilyen ez is.

Édemes pár szót ejteni az ingatlanról. amely tehát Zugló szívében, az emlegetett Bosnyák tér és az Örs Vezér tere közt félúton, a 3-as villamos Jeszenák János utcai megállójától csak 1-2 percnyi sétára van, mégis egészen csendes, nyugalmas környéken van.

A ház ugyan már a kertvároshoz tartozik, de mégis szinte belvárosias a közlekedés mellett az intézményi és bolti ellátottság is, mert a kertváros legbelső szélén található. Mintegy negyedóra alatt ugyanis akár el is sétálhatunk a Bosnyák térre vagy az Örs Vezér terére. Ám természetesen jóval közelebb is szép számmal vannak boltok, éttermek, szolgáltatók. Nem is szólva megkapó, hatalmas ősfákkal szegélyezett Zugló-kertvárosi utcákról, a környező játszóterekről, zöldellő parkokról.

Nézzük ezt az otthont: a 2006-ban teljes körűen felújított ház kéz szintből áll, de a padlástérben – igény szerint – kialakítható még egy plusz szint. A földszinten jelenleg vállalkozásra kialakított terület működik, mely iroda és stúdió funkciót is ellát.

Ez a lenti rész igényesen kialakított, így önálló lakrészként is használható. Az emeleten, egy világos, élhető dupla-komfortos lakrész található, 3 szobával és egy terasszal.

A telek hátsó részén gondozott füvesített kert található automata öntöző rendszerrel, a ház előkertjében pedig nem is egy, hanem két fedett autóbeálló kapott helyet.

Egy ilyen ház tehát kifejezetten ideális lehet annak, aki szeret otthon dolgozni, de mégis külön a családtól, vagy alkalmas 2 generáció részére is.

A cikk a ház értékesítőjének megbízásából készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)