Nincs kedved felújítani? Költözz új lakásba, ahol mindent ízlésednek megfelelően alakítanak!

A VII. kerület sokak által kedvelt, hiszen belső kerület lévén itt minden tényleg a közelben van. A körúton kívüli, de a körút közelében lévő kis utcáknak különösen előnyös az elhelyezkedésük, ugyanis ezek az utcák még sokkal csendesebbek is, mint a körúton belüliek. Mai cikkünkben erről a környékről hozunk egy olyan beruházást, ahol már elkezdődött az építkezés, de még lehetőség van arra, hogy új otthonod belső tereit teljesen a saját ízlésednek megfelelően alakítsák.

Bár a felújítási munkálatok közül az energiamegtakarítást célzó munkák a legnépszerűbbek, ha egy régebbi lakásban lakunk, szívesen felújítanánk például kompletten a konyhánkat vagy a fürdőszobánkat is. Ez viszont szörnyű macerával jár, mennyivel jobb lenne inkább egy új építésű projektbe költözni, ahol minden új, és garantáltan megfelelően hőszigetelt és energiatakarékos fűtéssel rendelkező lakásunk lehet. Az új építésű lakásoktól sokakat visszatart, hogy nem ők választhatják a burkolatokat, szanitereket, nem dönthetik el, hogy milyen legyen a lakás belülről. De szerencserére azért ez nem mindenhol van így.

A VII. kerületi Csengery utcában ugyanis már épül a Csengery Palace, egy igazán minőségi anyagokból épülő, elegáns társasház, mely karnyújtásnyira van a körúttól és a Király utcától, ugyanakkor sokkal csendesebb elhelyezkedésű. A beruházásnál kiemelten figyelnek arra, hogy csak első osztályú anyagokat építsenek be, így a hő- és a hangszigetelés is prémium minőségű lesz, ugyanakkor a belső anyagokat, burkolatokat mind mi magunk választhatjuk ki, méghozzá egy igen exkluzív, széles kínálatból, sőt most még bizonyos műszaki módosításokra is lehetőség van.

Sokat kell várnunk arra, hogy költözhessünk? Egyáltalán nem, a lakásokat 2022-ben adják át, de gondoljunk bele, hogy a jelen helyzetben, amikor alig lehet szakembert találni, vajon mennyi ideig tartana egy felújítás? Tekintve, hogy a felújításoknál mindig felmerülnek problémák, amikre előre nem számíthattunk, a felújítások rendszerint tovább is tartanak, mint ahogy terveztük, és ki szeretne addig felfordulásban élni?

Többe kerül az új lakás, mint a felújítás? Egyáltalán nem kerül többe! A felújítási támogatásnak köszönhetően az anyagárak és a mesteremberek munkadíja már most meredeken emelkedik, így hiába igényelhetjük vissza a felújítás költségének felét, ha a munkálatok előre láthatólag sokkal többe fognak kerülni, mintha egy évvel korábban újítottuk volna fel otthonunkat. Arról nem is beszélve, hogy ha például épp a VII. kerületben lakunk egy régi házban, hiába újítjuk fel most a lakást, attól a falak még a régiek maradnak, mindent nem újíthatunk fel, míg ha a Csengery Palace-ben választunk egy új lakást, ott tényleg minden új lesz, méghozzá első osztályú kivitelezésben.

Akkor nem élhetünk a felújítási támogatással? Természetesen nem, helyette igénybe vehetünk minden más otthonteremtési támogatást, ami családoknak új építésű lakás megvásárlásához jár, hiszen ebben a projektben a változatos méretű és elrendezésű lakások között, családoknak ideális CSOK-kal megvásárolható lakások között is válogathatunk.

Ezek után már nem kérdés, hogy mennyivel jobban megéri egy minőségi új lakást vásárolni, mint a régit felújítani, különösen, ha mindezt a Csengery Palace-ben tehetjük meg, ahonnan karnyújtásnyira van a 4-es, 6-os villamosok megállója, és közel van a földalatti is az Oktogonnál, vagy a 2-es metró a Blahánál. Ezen kívül minden fontos szolgáltatás posta, bankfiók, iskola, üzletek, éttermek, és a Westend is a környéken van, de a Városliget sincs messze, ha a szabad levegőn szeretnénk kikapcsolódni.


A minőségre pedig garancia, hogy a Csengery Palace fejlesztője már több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik és ezalatt több, mint 1500 lakás adott át.

A cikk megjelenését a Csengery Palace lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

Novák Katalin nem kért lakást, de van, amit igen

A kegyelmi botrányba belebukó köztársasági elnöknek így is jár ez-az.

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Orbán Viktorék rengeteg üres frázissal és a nem kormánypárti sajtó nélkül indították el a kampányt

Beizzították a kampányt a kormánypártok, megvan az új jelszó is.

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

Bemutatjuk a legjobb magyar befektetési alapokat és alapkezelőket

A Privátbankár.hu idén is kiosztotta a Klasszis 2024 díjakat. Az alapok vagyona tavaly meghaladta a 14 ezer  milliárd forintot is, ami bő 50 százalék emelkedés.

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

Repülőjáratokat töröltek, figyeljen, önt is érintheti!

A légiközlekedésbe is bekavar az izraeli-iráni csetepaté.

© 2024 (v2.202102)