Tökéletes befektetési lehetőség egy ikonikus belvárosi épületben!

Mai cikkünkben egy nagypolgári hangulatú lakást mutatunk, mely Budapest belvárosának egyik ikonikus épületében található. A lakás több szempontból is meglehetősen jó befektetési lehetőségnek ígérkezik. Máris elmondjuk a részleteket!

A lokációt tekintve a belvárosi ingatlanok mindig a legnépszerűbbek, hiszen innen minden csak egy karnyújtásnyira van. Ilyen például a József körút és környéke is, ahol szinte a szomszédban van a Corvin Mozi és a Corvin Pláza, valamint rövid sétával elérhető a hangulatos, bisztrókkal szegélyezett Krúdy utca is. A közelben található több olyan neves egyetem, mint a Pázmány Péter Katolikus Egyetem egyik kara és a SOTE is, valamint csak 3 perc a Rákóczi csarnok. A közeli 4-es 6-os villamosok és az M3-as és M4-es metrók gyors tömegközlekedési lehetőséget biztosítanak a város minden pontjára. Itt a József körúton, pontosabban az 55-57-es házszám alatt épült 1891-ben Hubert József és Móry Károly tervei alapján az ikonikus Stex Ház, mely korábban a Deák étteremnek adott otthont.

 

Hirdetés

 

Az említett épület második emeletén található a tágas, 110 négyzetméteres polgári lakás, melynek különlegessége a négy méteres belmagasság és a tágas terek. A kialakításból adódóan a lakás több részre is bontható, így 2-3 kiadható apartmanja lehet egy ingatlan megvásárlásával.

A nagy belmagasságnak és a hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakás napfényes, világos. Belépve egy tágas előtér fogad, innen nyílik szemben a konyha jobbra pedig a nappali, valamint a közlekedőn keresztül a márványkáddal felszerelt fürdőszoba is innen közelíthető meg. A konyhából nyílik, két kisebb tároló helyiség, ezeket jelenleg mosókonyhának és kamrának használnak. A több mint 30 négyzetméteres nappaliból balra és jobbra is nyílik egy-egy tágas szoba, egy 24 és egy 21 négyzetméteres.

Az ingatlant tehát nem csak a remek lokáció, hanem a kialakításából adódó lehetőségek is vonzóvá teszik, így különösen ajánljuk befektetőknek, de jó választás lehet családoknak is, amennyiben a belvárosban keresnek tágas, kényelmes otthont.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.

 


© 2021 (v2.202102)