Prémium minőség Harsánylejtőn, ahová már költözhetsz is!

Kétségtelen, hogy a III. kerület Budapest egyik legélhetőbb kerülete, különösen igaz ez a hegyvidéki részekre, ahol csend, nyugalom és a természet közvetlen közelsége veszi körbe az ideköltözőket. Mai cikkünkben a Testvérhegy és Csúcshegy határán néhány éve született városnegyedből, Harsánylejtőről hozunk egy prémium kategóriás, kulcsrakész ikerházat.

Harsánylejtő a 10-es út, Kocsis Sándor út, Erdőalja út, Virágosnyereg út által határolt, az elmúlt években dinamikusan fejlődő városnegyed. Itt, a Kocsis Sándor utcából nyíló és oda U-alakban visszatérő, tehát átmenőforgalomtól mentes Stefan Wyszynski utcában épült az a felsőkategóriás ikerház, mely már kulcsrakész állapotban van, tehát költözhető.

A hegyoldalra épült ház rendkívüli előnye, hogy az utca felett már tájvédelmi terület található és a telek elvehetetlen panorámával rendelkezik. A kétszintes épület déli tájolású, hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik, így rendkívül világos, ugyanakkor a legmodernebb, megújuló energiával működő, levegő-víz hőszivattyúknak köszönhetően nyáron sem melegszik túl. Természetesen fűtését is ez a gazdaságos és környezetbarát technológia biztosítja, padló-mennyezet fűtéssel-hűtéssel, helyiségenként szabályozható módon és a hőszivattyú hidromodulja állítja elő a melegvizet.

Az ingatlan a legmodernebb anyagokból épült, nyílászárói 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel rendelkeznek, melyeken az árnyékolást motoros, telefonról irányítható, biztonsági, hőszigetelt, alumínium redőnyök biztosítják. A magas szintű technológiai megoldásoknak köszönhetően az épület energetikai besorolása AA+.

A ház a kiváló műszaki tartalmon kívül még sok extrával rendelkezik, hatalmas teraszok kapcsolódnak hozzá, melyek közül az egyiken teraszba integrált, fűtött medence is helyet kap, de a vételár részét képezi a szintén top kategóriás konyhabútor is, minőségi, beépített gépekkel és beépített világítással.

Az ingatlanhoz természetesen belső garázs és 3 db udvari parkoló is tartozik, parkosított kertjében telepített növények kaptak helyet, melyeknek öntözését automata öntözőrendszer biztosítja.

Hirdetés

A modern, top kategóriás ház letisztult, elegáns, a legfrissebb trendnek megfelelő stílusa a tágas belső terekben is tükröződik, az utcában kizárólag ilyen házak épülnek. A környéken iskolák, óvodák, játszótér és bevásárlási lehetőségek is találhatók.

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.

© 2021 (v2.202102)