Ezek most a legszebb nyaralók a Balaton északi partjáról és környékéről

A Balaton északi partja nemcsak a tó szépsége, hanem a hegyek, szőlők miatt is igen népszerű. Ezért van, hogy sokan keresnek nyaralót, nemcsak a part menti, hanem az északabbra fekvő Balaton-felvidéki településeken is. Mai összeállításunkban erről a környékről válogattunk csodaszép nyaralókat reális áron.

Szépen felújított kis nyaraló Badacsonytördemicen

Mindössze 45 nm-es, de mindennek találtak helyet, ebben a tetőtér beépítéses kis nyaralóban, mely a strandtól mindössze 500 méterre található. Az ingatlan hőszigetelt, kandallóval és villanyradiátorral fűthető, alsó szintjén beépített terasz-előtér, nappali, konyha, kamra, zuhanyzós fürdőszoba és egy hálószoba, beépített tetőterében még egy hálószoba és dolgozósarok kapott helyet. A kertben kis faházban tárolhatók a szerszámok.

Nyaraló két külön apartmannal Balatonkenesén

Balatonkenesén áll ez a szép, terméskővel burkolt, tetőtér beépítéses, 92 nm-es nyaraló, melynek két szintjén két külön bejáratú apartman kapott helyet. A földszinti apartman a teraszról nyílik, nappali, 2 hálószoba, konyha és fürdőszoba található benne. A földszinti teraszról juthatunk fel az emeleti teraszra, innen nyílik, a fenti apartman, melyben konyha, 2 hálószoba, fürdőszoba található.

Két épület, megújuló energiával, Lesencetomajon

Lesencetomajon bukkantunk erre a tanúhegyekre panorámás ingatlanra, melyen dupla telken két ház is található. Az ingatlan szolár panelek segítségével, megújuló energiával fenntartható, teljesen felszerelt, gépesített konyhával, teljes berendezéssel eladó. Az épületben kemence is található, kertje szépen parkosított, gyümölcsfákkal, fedett kocsibeállóval és kerti kiülővel.

Páratlan panorámájú ikerfél, Nemesgulácson

Nemesgulácson az Országos Kéktúra útvonaltól mindössze pár méterre, egy Balatonra, Badacsonyra, Szigligetre, Szent György-hegyre és a Gulácsra is panorámás művelés alól kivett, zártkerti ingatlanon áll az a téliesített ikernyaraló, melynek nagyobbik fele eladóvá vált.

Az ingatlanhoz tartozik a telek ¾ része is, a vízellátást 32 méteres fúrt kút, a fűtést 2 fatüzelésű csempekandalló biztosítja. A 3 szintes, tetőtér beépítéses épület földszintjén konyha, étkező, emeletén nappali, fürdőszoba és egy szoba, tetőterében még egy szoba található, fedett terasszal és egy kisebb emeleti terasszal is rendelkezik, mely alatt tároló kapott helyet.


Hajókikötővel Balatonalmádiban

Balatonalmádiban, egy társasházban vált eladóvá ez a 2 db, egymás fölött elhelyezkedő apartman, melyekhez 2 autóbeálló és egy hajókikötő hely tartozik. Az emeleti apartman, külön, külső lépcsőről közelíthető meg, mindkét apartmanban amerikai konyhás nappali, szoba, fürdőszoba található, és mindkettő teraszkapcsolatos. Az ingatlan fűtésérő elektromos fűtőpanelek gondoskodnak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Visszatér Gulyás Gergely a kormányinfókra, nyáron már focizna

Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten esett át, utána újra kellett tanulnia járni.

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Ilyen is van: kikosarazta a Fideszt Orbán Viktor egykori minisztere

Nem akar alkotmánybíró lenni Trócsányi László.

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

"Bolsonarót nem lehetett egy HM-luxusgéppel Budapestre menekíteni"

Erről Káncz Csaba beszélt az ATV Start című műsorában a Bolsonaro-üggyel kapcsolatban.

© 2024 (v2.202102)