Itt a tavasz, költözzön azonnal ebbe az új, budai luxus penthouse-ba!

Nagyon lassan indult el idén a tavasz, de a télies időjárásnak lassan vége szakad, így elindulhatunk megkeresni új, budai otthonunkat. Aki Buda legjobb részein mostanság keres új, vagy újszerű, luxus szintű villalakást korrekt áron, annak most egy kiváló tippet hoztunk a XII. és a XI. kerület határáról. Egy igazán madárcsicsergős, zöld, “hegyvidéki” részről, amely mégis közel esik a városhoz, illetve minden fontos szolgáltatáshoz.

Mindenki, aki igényes és szerencsés, az a fővárosban egy igazi budai környezetre, “budai hegyi levegőre”, és lehetőleg ott is egyfajta luxus-életérzésre vágyik. Ezúttal Sasad legjobb részén, pontosabban a Sasadi út felső szakaszán, a XI. és a XII. kerület határán leltünk egy új, mindössze öt lakásos villaépületre, ahol egy azonnal költözhető luxus szintű, tetőteraszos penthouse lakás még eladó – de ne szaladjunk ennyire előre.

A könyéken jellemző áraknál most sokkal kedvezőbb áron vásárolhatunk most luxus, óriásteraszos, plusz tetőteraszos otthont akár saját, akár befektetési célra ebben a már elkészült luxus-villában. (Befektetőknek igen fontos, hogy egy ilyen helyszínen talán a leginkább válságálló egy-egy ilyen befektetési döntés.)

Van tehát elképesztő panoráma, hamisítatlan budai miliő, luxus környezet és épületek, és még a közlekedés is jó. Innen, e panorámás, elegáns részről mind a MOM Park, mind a BAH-csomópont is könnyen megközelíthető. Tehát a Balaton is közelebb esik ide, mint a város másik végéhez – mondjuk Óbudához vagy Angyalföldhöz, vagy akár a Pest belvárosához, de közben a minőségi, budai hangulatról, a luxus egyetlen aspektusáról sem kell lemondani…

Itt tehát, Újbuda Sasad városrészének egyik legmenőbb, panorámás pontján, Farkasréthez és az Érdi úthoz közel találtunk tehát egy impozáns háromszintes, új építésű luxusvillát, amelynek penthouse otthona már – dacára az igénybe vehető új építésű kedvezményeknek – beköltözhető, nem kell az új otthonra éveket, de hónapokat sem várni! Sasad és a Farkasrét tehát mára Buda egyik legmenőbb része lett, nem véletlen, hogy egy olyan exkluzív villaépület, mint a Sasadi 176 is éppen itt épült fel.


Sasad és a Farkasrét tehát mára Buda egyik legmenőbb része lett, nem véletlen, hogy egy olyan exkluzív villaépület, mint a Sasadi 176 is éppen itt épült fel.

Nézzük azért még egyszer, részletesebben e helyszín előnyeit: innen a BAH-csomópont 7 perc autóval, az M4-es metró kelenföldi végállomása is néhány perc, akárcsak az M1-es és M7-es autópályák is, ami annak, aki tehát sokat jár a Balatonra, nyugati nagyvárosaink valamelyikébe vagy Ausztriába, annak ez a hely már önmagában óriási előnyt jelenthet. Nem csak a közlekedés miatt, hanem a szolgáltatások szempontjából is jól ellátott ez a környék, akad szép számmal bevásárlási és szórakozási lehetőség, a családosok számára pedig jó hír, hogy a közelben több jó nevű óvoda és iskola is található.

A XI. és a XII. kerület határa tehát igazán nívós, elegáns városrész, melyet a környező hegyeknek köszönhetően gyönyörű természeti környezet ölel körbe. A Sasadi 176 társasházban mindössze 5 lakás épült fel, így érdemes még idejében lecsapni az utolsóra! A villaépületet úgy tervezték, hogy tökéletes illeszkedjen a környezetének igen magas színvonalához.

A Sasadi 176 lakáskínálatában utolsóként eladó egy második emeleti nagy erkélyes és tetőteraszos, jakuzzis penthouse: 104 négyzetméteres lakótérrel és – nem tévedés! – bő 157 négyzetméternyi terasszal. A lakásban a nappalin túl további négy szoba található, valamint egy hatalmas a fenti 157-ből 76 négyzetmétert elfoglaló panorámás terasz, valamint egy 81 négyzetméteres, már emlegetett tetőterasz, méghozzá egy impozáns jakuzzival(!) és zuhanyzóval. A lakás nappalija, szobái és teraszai tájolásuknak köszönhetően szinte egész nap fényárban úsznak.

A nem régiben elkészült Sasadi 176 új villaépületét úgy tervezték, hogy tökéletes illeszkedjen a környezetének színvonalához.

A kellemes budai környéken túl, az épülethez tartozó, fákkal övezett közös használatú kert biztosítja a lakók feltöltődéséhez szükséges nyugodt helyszínt. A villaépület alatt kap helyet a teremgarázs, melyet a lakásokból lifttel(!) lehet megközelíteni, ahogy egy hipermodern luxusházban ez illik manapság…

A penthouse lakás természetszerűleg prémium műszaki tartalommal rendelkezik, melynek része többek között a legkorszerűbb mennyezeti hűtő-fűtőrendszer, illetve a háromrétegű, hőszigetelt üvegezéssel ellátott nyílászárók is.

A cikk megjelenését a Sasadi 176 értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

60 milliárd forintból 450 új munkahely – Szijjártó Péter megint bejelentést tett

A külgazdasági és külügyminiszter ezúttal egy dohányipari érdekeltség ügyében szólalt meg.

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Itt a fordulat: visszalépett egy főpolgármester-jelölt Vitézy Dávid javára

Szentkirályi Alexandra azonban továbbra is versenyben marad.

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

A magyar babák biztos kézbe kerülnek - a Mészáros Csoport megveszi a Brendont

Teljes egészében a Talentishez kerül a Brendon Holding. Az akvizíció elsődleges célja, hogy a márka magyar kézben maradjon.

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az UniCredit Bank nem jelentett pénzmosásgyanús esteket

Az MNB összesen több mint 28 millió forint bírságot szabott ki az UniCredit Bankra a pénzmosás- és terrorizmusfinanszírozás-megelőzési tevékenysége kapcsán feltárt hiányosságai miatt.

© 2024 (v2.202102)