Szép otthonokat hozunk Óbudáról

Óbuda különösen népszerű kerülete Budapestnek, óvárosi és új építésű részeket éppúgy találhatunk itt, mint lakótelepeket. Mai válogatásunkban, Óbuda legkedveltebb városrészeiből hozunk szép otthonokat.

Gyönyörűen felújított lakás Óbudán

Óbudán található a nevezetes kísérleti lakótelep, ahol egyáltalán nem kell panelházakat keresnünk, ugyanis ezen a lakótelepen a lehető legváltozatosabb háztípusok jelentek meg. A lakótelep a Váradi utca-Bécsi út-Reménység utca és Zápor utca által határolt területen épült fel, mai válogatásunk első lakását is a Zápor utcából, bár annak pont egy másik részéről hozzuk. Az 1950-ben épült társasház földszinti, 2 és fél szobás lakását 2018-ban teljeskörűen felújították. Az ingatlanhoz egy kis fedett terasz is tartozik, a lakás innen nyílik.

Luxus Rómaifürdőn

A III. kerület másik igen kedvelt városrésze Rómaifürdő, ami nemcsak a Duna és a strand közelsége miatt vonzó, de a területen számos új lakópark épült, sok közülük medencével az udvarán. Egy ilyen lakóparkban található ez a szépen felújított, földszinti lakás is, melyhez 120 nm-es saját kertrész, egy 35 és egy 18 nm-es terasz is tartozik. Az egyik teraszon szauna is helyet kapott, mellette egy vízforgatós merülő medencét is kialakított a tulajdonos.

Álomház Aranyhegyen

Óbuda hegyvidéki részein sok modern villát találunk, olyanokat is, melyek önálló családi házként és olyanokat is, melyek többlakásos épületenként üzemelnek. Aranyhegyről most egy ikerfelet hoztunk, mely 2017-ben épült. Az ingatlan nappali + 3 hálószobával és egy körbeüvegezett, téliesített terasz-télikerttel is rendelkezik.

Kertkapcsolatos panellakás a Pók utcai lakótelepről

A Pók utcai, Budapest egyik legnépszerűbb lakótelepe. Ezt nemcsak elhelyezkedésének köszönheti, hiszen gyakorlatilag Rómaifürdőn található, hanem annak is, hogy ez az egyik legfiatalabb lakótelep, sátortetővel épült, és itt már kertkapcsolatos lakásokkal is találkozhatunk.


Egy ilyen kertkapcsolatos lakás vált most eladóvá, mely amerikai konyhás nappalival és egy hálószobával, illetve természetesen terasszal is rendelkezik. Az ingatlan néhány éve teljeskörű felújításon és átalakításon esett át.

Szépen felújított lakás Újlakon

Újlak azért népszerű része Óbudának, mert ez van legközelebb a II. kerülethez, a központhoz. Ennek köszönhetően a hangulata kifejezetten óvárosi. Itt, egy csendes, a Kolosy térhez közel fekvő utcában, egy 1939-ben épült ház 3. emeletén helyezkedik el ez a 2 és fél szoba + hallos lakás. Az ingatlanhoz erkély is tartozik, a társasház felújítása rövidesen várható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyarország is rábólintott az azerbajdzsáni földgázra

Magyarország is rábólintott az azerbajdzsáni földgázra

Bulgária, Románia, Magyarország és Szlovákia földgázhálózatot működtető vállalatai javaslatot tettek további azerbajdzsáni földgáz behozatalára.

Orosz menekültek a pesti albérleti piacon? 

Orosz menekültek a pesti albérleti piacon? 

Tovább nőnek a díjak, de erősen szűkül a kereslet gerincét adó magyarok köre.

Semmitmondó és zavaros beszéd után csatolta magához Putyin Ukrajna négy megyéjét

Semmitmondó és zavaros beszéd után csatolta magához Putyin Ukrajna négy megyéjét

De a körítés nem számít: mostantól Oroszország a saját részének tekinti a négy ukrán megyét, méghozzá "örökre".

Megmentené a  Dunaferrt a kormány

Megmentené a Dunaferrt a kormány

A jövő heti kormányülésen napirendre kerül az ISD Dunaferr Zrt. helyzete.

© 2022 (v2.202102)