Az albérleti díj új lakásod árának része lehet!

Budapest belső kerületei között kevés valódi versenytársa akad Zuglónak, hiszen központi elhelyezkedése ellenére is óriási, összefüggő zöld területek találhatók itt. Így nem véletlen, hogy már régóta a főváros egyik legnépszerűbb régiója a lakást keresők körében. Innen hoztunk egy prémium projektet, ahol egy különleges akció keretében most az albérleti díjat is beszámítják a lakás árába!

A XIV. kerület központi részén, a Bosnyák utcában épülnek a Metrodom Zugló lakópark magas minőségű okosotthonai, amelyekhez egy különleges akció keretében most még kedvezőbb áron juthatsz hozzá. Sőt, amíg elkészül álmaid otthona, jelentős összeget spórolhatsz meg az albérleti díjon, amennyiben ez a lehetőség lenne számodra ideális.

Zuglóban valódi ritkaságnak számítanak az új építésű otthonok, pláne a színvonalas szolgáltatásokat nyújtó projektek. Az összesen 6000 négyzetméteres telken épülő beruházás nem csak minőségében, hanem a lokációt tekintve is verhetetlen. A kerület tömegközlekedése nagyon jó, a lakóparktól mondhatni egy karnyújtásnyira fekszik a Bosnyák tér, amely a XIV. kerületi tömegközlekedés egyik legmeghatározóbb csomópontja. Az itt közlekedő buszokkal és villamosokkal a Keleti Pályaudvar, az Örs vezér tere, a Blaha Lujza tér és Dél-Buda forgalmasabb pontjai is kényelmesen és nagyon gyorsan megközelíthetőek. A biciklizők is előnyben vannak, hiszen Zuglót több kerékpárút szeli át, többek között olyan is, amivel egyenesen a belvárosba tekerhetnek.

A Metrodom Zugló azonban nem csak kiemelkedő közlekedési adottságai miatt jó választás: úgy tervezték, hogy egyszerre biztosítsa a városi élet kényelmét és a kertvárosi környezet nyugalmát idéző hangulatot.

A Metrodom Zugló lakóparkban mindössze 4 épülettömb kap helyet, amelyekben összesen 195 lakás kerül kialakításra. Az 5 emeletes házakban mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő otthont, ugyanis a 30 négyzetméteres, kompakt stúdiólakásoktól kezdve a 106 négyzetméteres, négy hálószobás otthonokig minden élethelyzetnek megfelelő lakás fellelhető a kínálatban. A rendkívüli minőség a lakópark minden részére kiterjed, legyen szó akár a lakások felszereltségéről, vagy a lakópark szolgáltatásairól.  A Metrodom minden lakást a saját fejlesztésű, környezetkímélő és energiatakarékos Dual Eco hűtő-fűtő, valamint okosotthon rendszerével ellátva ad át új lakóinak.

 

A lakópark plusz szolgáltatásai is figyelemre méltóak, ugyanis épületei tágas kertet fognak közre, ahol pihenésre szolgáló díszkertet alakítanak ki, a külső kertben azonban a szórakozásé a főszerep: található itt majd játszótér, tűzrakó és grillezőhely is. Rossz idő esetén pedig a közösségi nappali várja a lakókat, emellett babajátszószoba is lesz a kisgyermekes családok számára. A lakópark biztonságát a megfigyelő kamerarendszer és 0-24 órában működő portaszolgálat biztosítja.

Ahogy korábban már említettük, most még könnyebben juthatsz hozzá a Metrodom okosan felszerelt lakásaihoz, így akár a Metrodom Zugló egyik új otthonához is. A Metrodom és a budapesti albérletpiac egyik legmeghatározóbb szereplője, a 2012 óta működő Flatco csoport közös akciót hirdet, melynek köszönhetően új otthonod elkészültéig prémium felszereltségű albérletbe költözhetsz.

Sok esetben okoz problémát a lakhatás a lakásvásárlók számára a költözést megelőzően. A már említett hosszútávú együttműködés keretén belül a Metrodom és a Flatco abban kíván segítséget nyújtani, hogy amíg elkészül a Metrodom ügyfeleinek új otthona, addig a megszokottnál rövidebb, akár két hónapos időtartamra is bérelhetnek lakást a Flatco-tól, ráadásul 15 %-kal alacsonyabb bérleti díj ellenében. Mindemellett a bérleti jogviszony időtartama alatt a kifizetett összes bérleti díj 25%-át kitevő kedvezményben részesülnek a megvásárolni kívánt lakás árából. Egyedülálló módon így nem csak új otthonod árának egy részét takaríthatod meg, hanem a bérleti díjból is jelentős kedvezményt tudhatsz magadénak, ha a Flatco egyik saját tulajdonú első osztályú albérletében várod új otthonod elkészültét.

Az akció részleteiről bővebben itt olvashatsz.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v2.202102)