Csodaszép lakások Ferencvárosból

A IX. kerület kiváló elhelyezkedésének köszönhetően az egyik legkedveltebb kerülete Budapestnek. Nemcsak közlekedés szempontjából, de a több egyetem közelsége miatt is érdemes itt akár befektetés céljára is lakást vásárolni. Belső-Ferencváros, Középső-Ferencváros és a Rehabilitációs terület különösen népszerű, sok szépen felújított ház található ezeken a környékeken. Mai összeállításunkban innen hozunk csodaszép lakásokat.

Igazi ékszerdoboz Belső-Ferencvárosból

Az Üllői utat a Duna-parttal összekötő Kinizsi utcából hozzuk válogatásunk első lakását. A 60 nm-es 2 szobás lakás 5 évvel ezelőtt esett át komplett felújításon, melyből egyedül a nyílászárók maradtak ki, de azok is nagyon jó állapotúak. Ekkor alakították ki a cirkófűtést is, a hálószoba a nappaliból nyílik, így az ingatlan egyedülállók vagy párok számára ideális.

Napfényes kis garzon Középső-Ferencvárosban

A Dunától és a Nehru Parttól 5 percre, az M3-as metrótól, a 2-es, 4-es, 6-os villamosoktól is néhány perc sétára található ez a 40 nm-es kislakás, mely egy amerikai konyhás szobával és egy fürdőszobával rendelkezik. A szépen felújított lakás konyhabútora gépekkel a vételár részét képezi. A 2. emeleti lakás a csendes belső udvarra néz és nagyon világos.

Szép családi otthon a Haller Park közelében

A megújult Haller Park, a Duna-Part és egyetemek közelében, egy 5 emeletes, tégla építésű társasház 3. emeletén bukkantunk erre az eredetileg 2 szobás, de 2 és fél szobássá alakított lakásra. Az ingatlant tulajdonosa egy éve teljeskörűen felújította, amerikai konyhás nappalit alakított ki benne, így lehetőség nyílt egy egész és egy fél hálószoba kialakítására.

Befektetésnek ideális lakás a Ráday utcában

A Ráday utca csendesebbik, Boráros tér és Bakáts tér közé eső részén található ez a 6 évvel ezelőtt felújított, 3 szobás lakás. Az ingatlan a társasház egyetlen erkélyét is birtokolja, a középen elhelyezkedő nappaliból léphetünk a két hálószoba. A lakásban jelenleg bérlő lakik, aki továbbra is maradna, így az ingatlan befektetésnek is ideális.

Újszerű állapotú lakás a Viola utcában

2002-ben épült az a szépen karbantartott társasház, melynek földszintjén találtuk ezt a nappali + 2 hálós lakást. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, gardróbbal, spájzzal, illetve egy fürdőszobával és egy külön mosdóval is rendelkezik, melyek másfél éve lettek felújítva.

A lakást jelenleg bérlő lakja, teremgarázshely is vásárolható hozzá, mely szintén bérbe van adva, így az ingatlan befektetésnek is kiváló. Igény szerint a lakás teljes berendezése is megvásárolható.


Nagy, fűthető terasszal a Balázs Béla utcában

Egy 2004-ben épült ház tetőterében található az a nappali + 2 szobás lakás, melynek különlegessége, hogy egy nagy elektromos padlófűtéssel rendelkező terasz is tartozik hozzá. A nappali egybenyílik az étkezővel, és bár külön helyiségben található, de innen nyílik a konyha is. A két hálószobában franciaágy is elfér, és beépített szekrényeket is találunk itt.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

Balog Zoltán egyre nagyobb bajban - eljárás is indult ellene

A Református Egyházon belül indul eljárás a püspök eltávolítására.

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

© 2024 (v2.202102)