Csodaszép lakások Ferencvárosból

A IX. kerület kiváló elhelyezkedésének köszönhetően az egyik legkedveltebb kerülete Budapestnek. Nemcsak közlekedés szempontjából, de a több egyetem közelsége miatt is érdemes itt akár befektetés céljára is lakást vásárolni. Belső-Ferencváros, Középső-Ferencváros és a Rehabilitációs terület különösen népszerű, sok szépen felújított ház található ezeken a környékeken. Mai összeállításunkban innen hozunk csodaszép lakásokat.

Igazi ékszerdoboz Belső-Ferencvárosból

Az Üllői utat a Duna-parttal összekötő Kinizsi utcából hozzuk válogatásunk első lakását. A 60 nm-es 2 szobás lakás 5 évvel ezelőtt esett át komplett felújításon, melyből egyedül a nyílászárók maradtak ki, de azok is nagyon jó állapotúak. Ekkor alakították ki a cirkófűtést is, a hálószoba a nappaliból nyílik, így az ingatlan egyedülállók vagy párok számára ideális.

Napfényes kis garzon Középső-Ferencvárosban

A Dunától és a Nehru Parttól 5 percre, az M3-as metrótól, a 2-es, 4-es, 6-os villamosoktól is néhány perc sétára található ez a 40 nm-es kislakás, mely egy amerikai konyhás szobával és egy fürdőszobával rendelkezik. A szépen felújított lakás konyhabútora gépekkel a vételár részét képezi. A 2. emeleti lakás a csendes belső udvarra néz és nagyon világos.

Szép családi otthon a Haller Park közelében

A megújult Haller Park, a Duna-Part és egyetemek közelében, egy 5 emeletes, tégla építésű társasház 3. emeletén bukkantunk erre az eredetileg 2 szobás, de 2 és fél szobássá alakított lakásra. Az ingatlant tulajdonosa egy éve teljeskörűen felújította, amerikai konyhás nappalit alakított ki benne, így lehetőség nyílt egy egész és egy fél hálószoba kialakítására.

Befektetésnek ideális lakás a Ráday utcában

A Ráday utca csendesebbik, Boráros tér és Bakáts tér közé eső részén található ez a 6 évvel ezelőtt felújított, 3 szobás lakás. Az ingatlan a társasház egyetlen erkélyét is birtokolja, a középen elhelyezkedő nappaliból léphetünk a két hálószoba. A lakásban jelenleg bérlő lakik, aki továbbra is maradna, így az ingatlan befektetésnek is ideális.

Újszerű állapotú lakás a Viola utcában

2002-ben épült az a szépen karbantartott társasház, melynek földszintjén találtuk ezt a nappali + 2 hálós lakást. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, gardróbbal, spájzzal, illetve egy fürdőszobával és egy külön mosdóval is rendelkezik, melyek másfél éve lettek felújítva.

A lakást jelenleg bérlő lakja, teremgarázshely is vásárolható hozzá, mely szintén bérbe van adva, így az ingatlan befektetésnek is kiváló. Igény szerint a lakás teljes berendezése is megvásárolható.

Hirdetés

Nagy, fűthető terasszal a Balázs Béla utcában

Egy 2004-ben épült ház tetőterében található az a nappali + 2 szobás lakás, melynek különlegessége, hogy egy nagy elektromos padlófűtéssel rendelkező terasz is tartozik hozzá. A nappali egybenyílik az étkezővel, és bár külön helyiségben található, de innen nyílik a konyha is. A két hálószobában franciaágy is elfér, és beépített szekrényeket is találunk itt.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)