Első otthonotokat keresitek? Mutatunk néhány fiatalos modern új lakást!

Mai válogatásunkban olyan új építésű ingatlanokat gyűjtöttünk össze, melyek tökéletesek első otthonukat kereső fiatal pároknak számára. Budapest belsőbb részein, jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező kertvárosi részen, az agglomerációban, sőt a Balaton-parton is találtunk néhány szuper fiatalos új lakást.

Újpest-Központban épül válogatásunk első projektje, méghozzá jól megközelíthető, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező részen, a metrótól 3 percre. Az Arsenal Sarokház 36-98 m² közötti méretben kínál lakásokat, melyek nagy része erkéllyel is rendelkezik. Ajánljuk azoknak a pároknak, akik frekventált részen keresnek modern új otthont, megfizethető áron.

A VIII. kerületből hoztuk a következő projektet, amely a főbb közlekedési útvonalakhoz közel, mégis csendes, nyugodt helyen épül. A Magdolna Ház alacsony fenntartási költségű, kényelmes elosztású lakásokat kínál elérhető áron, így ideális fiatalok, párok, családok számára, leginkább azokra, akiknek számít a jó közlekedés és modern, praktikus új otthont keresnek.

Sok pár dönt úgy, például családalapítás előtt, hogy belvárosi otthonát inkább egy főváros közeli, kertvárosi otthonra cseréli. Számukra kínál jó lehetőséget a Biatorbágy és Törökbálint határán megépült Tópark, a Törökbálinti- tó mellett. A lakópark “város a városban” jellegű kialakítása miatt tökéletes választás, hiszen a komplexumban nem csak gyönyörű új otthonok, hanem üzletek, éttermek, kávézók is helyet kaptak, sőt óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, és sportközpont is működik itt.

A fiatal párok körében manapság a XIII. kerület bizonyul az egyik legnépszerűbb választásnak, így a Lőportár utcából is mutatunk egy projektet. A Westfália csak egy megállónyira épül a Lehel tértől, de gyalog is 10-15 perc alatt a Nyugati térre érhetünk. A társasház tökéletes választás, ha közel maradna a belső részekhez, ugyanakkor egy nyugodt, családias társasházban képzeli el az életét. A lakások változatos méretben elérhetőek, illetve mindegyikhez tartozik erkély vagy terasz.

Végül a Balaton-partról is hoztunk egy projektet, hiszen közeleg a nyár és sokan nem állandó otthont, hanem nyaralót keresnek. Legyen szó akár nyaralóról, vagy állandó otthonról, a Balatonlellén épülő Napfény Resort mindenképpen jó választás. A vízpart közeli lakóparkban 48 és 288 négyzetméter közötti, modern, energiatakarékos lakásokat vásárolhatunk.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

© 2023 (v2.202102)