Ha már terasznyitás, nézegessen szép, teraszos házakat

A szombati terasznyitás alkalmából összegyűjtöttük a legszebb teraszos házakat. Hiszen nincs jobb, mint egy saját terasz, ami számunkra mindig nyitva van.

Álom, luxusterasszal Kecskeméten

Kecskemét Vacsiközben áll ez a csodálatos, 500 nm-es luxusház, melyhez gyönyörű nyitott terasz, egy körbeüvegezett terasz-télikert, kerti kiülő, kerti konyha és egy feszített víztükrű, fűthető, jakuzzis medence is tartozik. Az extrák természetesen a beltérben is folytatódnak, az alagsorban 150 nm-en kapott helyet a wellness részleg, ahol szauna, jakuzzi és medence is található.

Két generáció számára is ideális ház, emeleti terasszal, Kiskunlacházán

Kiskunlacházán található ez a kétszintes családi ház, melyet 2005-ben kompletten felújítottak. A ház két generáció számára is ideális, hiszen mindkét szintjén található konyha és fürdőszoba is.

Felső szintjén az egyik szobából csodás 12 nm-es terasz nyílik, mely a kertből is megközelíthető. A ház udvarán szaletli és kerti sütögető is helyet kapott.


Konyhával a teraszon, Gyulán

Gyula Szentpálfalván helyezkedik el ez a 2010-ben épült családi ház, mely újszerű állapotban van. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. Nappalijából nyíló teraszán egy kinti konyha is helyet kapott.

Pici ház hatalmas telken Kecskeméten

Kecskemét Úrréten áll ez az 55 nm-es családi ház, melyben nappali, konyha-étkező és egy hálószoba kapott helyet. A kis házhoz több, mint 3500 nm-es telek tartozik. A házba egy 15 nm- es, fedett teraszról léphetünk be, melyet függönyök tesznek hangulatosabbá.

Budai luxus, nagy terasszal, Máriaremetén

A II. kerületben, Máriaremetén található ez a 2019-ben épült luxusház, melyet neo art deco stílusban rendeztek be. A ház okosotthon rendszerrel is rendelkezik, csaknem 50 nm-es terasz és feszített víztükrű, hőszivattyúval fűthető, élménymedence is tartozik hozzá.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Orbán Viktor megint Donald Trump legnagyobb rajongója lett

Itt a tavasz, így megérkezett Budapestre a miniszterelnök kedvenc "trumpozós" konferenciája.

© 2024 (v2.202102)