Ilyen gyönyörű kiadó lakásokba költözhetsz most Budán!

Kivételesen jó helyzetben van, aki most keres kiadó szép ingatlant, válogathat a jobbnál jobb elhelyezkedésű szép kiadó lakások között. Való igaz, hogy egy felkapott környéken lévő igényesen felújított, esetleg új ingatlannak elkérik az árát, azonban cserében igazi luxus lakókörnyezetet és minőségi életkörülményeket kaphat. Mai bejegyzésünkben ilyen gyönyörű kiadó lakásokat válogattunk össze méghozzá Buda legjobb részeiről.

Válogatásunk első tagja a XI. kerület frekventált részén található, karnyújtásnyira a Gellérthegytől. A 125 négyzetméteres luxuslakásban egy hatalmas nappali helyiség, 2+1 félszoba, két fürdőszoba és gardrób kapott helyet, valamint tartozik hozzá erkély és tároló is. A lakás magas minőségben, frissen felújítva és színvonalas műszaki megoldásokkal várja leendő bérlőjét.

A XII. kerületi Villa Parkban kiadó ez a 135 négyzetméteres lakás, mely kertkapcsolatos nappalival, étkezős konyhával, két fürdőszobával és három hálószobával rendelkezik, ráadásul három terasz is kapcsolódik hozzá.  Az ingatlant bútorozottan kínálják eladásra. A lakópark összesen hat épületből áll, ahol 24 órás őr-, és portaszolgálat működik, valamint kamera- és riasztórendszer biztosítja a lakók biztonságát és kényelmét.

Istenhegyen gyönyörű panorámával rendelkező 65 négyzetméteres lakást vehet ki, ha minden reggel erre a lenyűgöző budai panorámára ébredne. A felújított lakásban három szoba található és 5 négyzetméteres terasszal rendelkezik. Az ingatlan bútorozva, gépesítve keresi új lakóját.

A méltán népszerű II. kerületből is hoztunk egy elegáns lakást, méghozzá egy olyan lakóparkból, ahol sport- és wellnessközpont várj a lakókat, jakuzzival, különböző szaunákkal, medencével és sportpályákkal.

A 87 négyzetméteres lakásban amerikai konyhás nappali, három hálószoba és 2 fürdőszoba található, ráadásul egy 30 négyzetméteres terasz is kapcsolódik az ingatlanhoz.

Hirdetés

Szintén a II. kerületből hoztuk a következő felújított luxuslakást, mely az Erőd utcában található. A 122 négyzetméteres, belső kétszintes ingatlan összesen 4 szobával rendelkezik, két szobából közvetlenük megközelíthető a fürdőszoba, illetve terasz is tartozik a lakáshoz.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. THM: 9,8%-15,4%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)