Bizonytalan a nyaralás? Válassz inkább medencés házat!

Állandó bizonytalanságban élünk, így valószínűleg idén nyáron is akkor biztosított a nyaralásunk, ha saját nyaralóval rendelkezünk, vagy otthon maradunk staycation-özni. Ehhez persze nem árt, ha medencénk is van. Mai összeállításunkban medencés házak közül válogattunk.

Sós vizes medencével, tópart közelében, Halásziban

A Mosonmagyaróvár melletti Halásziban bukkantunk erre a csodás, mediterrán házra, mely egy tópart közelében helyezkedik el. Az ingatlan dupla telken áll, tulajdoni lap szerint kétlakásos társasház, így két generációnak is kiváló. Hűtését, fűtését hőszivattyús rendszer, melegvízellátását napkollektor biztosítja. A házhoz 100 nm-es terasz, sós vizes fedett medence, jakuzzi kapcsolódik, emeleti terasza a tóra panorámás.

Álomotthon Testvérhegyen

A III. kerületben, Testvérhegyen áll ez a gyönyörű, 2003-ban épült luxusház, mely teljesen újszerű állapotban van. Az épület nappali + 3 hálószobával, dolgozószobával, több fürdőszobával, egy hatalmas gardróbszobával és egy fitneszteremmel rendelkezik. A földszinten és az emeleten is egy-egy terasz kapcsolódik hozzá, a kertben grillező, medence és jakuzzi is helyet kapott.

Többgenerációs családi ház Monoron

Monoron található ez a 4 lakrésszel rendelkező családi ház, melynek udvarán egy medence is található. Az épület központi lakrészében hatalmas nappali, étkező, konyha kapott helyet, ehhez a lakrészhez egy hálószoba és egy fürdőszoba kapcsolódik, illetve itt található a szauna és a jakuzzi is.

A központi nappali-étkezőből nyílik 3 további lakrész, mindháromban nappalit, 2 hálószobát, fürdőszobát és gardróbot is találunk. A lakrészek külön mérőórákkal rendelkeznek, gardróbjukból külön konyhát lehet kialakítani. A kétszintes garázsban 8 autóbeállóhely található.


Apartmanház Balatonfüreden

Lehet, hogy az idei nyarunk hasonló lesz, mint a tavalyi, ebben az esetben érdemes a Balatonon olyan ingatlant keresni, amely nemcsak a saját nyaralásukat biztosítja, de több apartmannal is rendelkezik, így ki is adható. Épp egy ilyen apartmanházat találtunk Balatonfüreden. Az 2020-ban épült ingatlan a Balatontól 800 méterre, 5 külön bejáratú apartmannal rendelkezik, udvarán egy úszómedence is helyet kapott.

Nagycsaládosoknak Törökbálinton

Törökbálint Tükörhegyen áll ez a kétszintes családi ház, melynek alsó szintjén amerikai konyhás nappali + 3 hálószoba, felső szintjén nappali + 4 hálószoba található. Természetesen mindkét szintén található egy-egy fürdőszoba és az emeleten gardrób is, az alagsorban pedig edzőterem és szauna kapott helyet. A kertben találjuk az öntisztítós, fűthető medencét és egy grillsarkot is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Villog a szállodaipar és a logisztika, de még sok a kockázat az MNB szerint

Tovább nőhet a kihasználatlanság az irodáknál és a raktáraknál, kicsit javulhat a helyzet a bevásárlóközpontok és a hotelek esetében.

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

Megdöbbentő, amire Pintér Sándorék bukkantak a magyar rendelőkben

A háziorvosok ellenőrzése csak részben bizonyult hatásosnak, a probléma gyökerei mélyen vannak.

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Nyitják a pénzcsapot: melyik kórházaknak jut a kormány által megítélt pénzekből?

Az adósságok 116 milliárd forintra rúgnak, most 64 milliárd forint volt a tét. 

© 2024 (v2.202102)