Csodás lakások a XIII. kerület legjobb részeiből

A XIII. kerület igazi sztárkerületté vált az elmúlt években, de természetesen itt is vannak felkapottabb környékek. Mai válogatásunkban a kerület legnépszerűbb részeiből gyűjtöttük össze a legszebb lakásokat.

Újlipótvárost például azért kedvelik sokan, mert ez van legközelebb a belvároshoz és a Margit-szigethez, igazi kiváló közlekedésű, elit városrész. Innen hoztuk válogatásunk első lakását is, mely a Szent István körúton, tehát szó szerint a belváros határán, egy klasszikus polgári épület földszintjén helyezkedik el. A kompletten felújított lakás konyha-étkezővel, galériás nappalival és egy hálószobával várja új lakóit.

Lőportárdűlő a kerületen belül jelenleg a legdinamikusabban fejlődő környék, előnye, hogy nagyjából mindenhez egyformán közel van. Itt, a Váci út közvetlen közelében, a Csángó utcában, egy 2004-ben épült házban bukkantunk erre a 2. emeleti lakásra. A szépen felújított, duplakomfortos lakás amerikai konyhás nappalival és két hálószobával rendelkezik.

Válogatásunk 3. lakását szintén Újlipótvárosból hoztuk, a Tisza utcából. A szépen felújított lakás egy liftes társasház legfelső emeletén található, rendkívül világos. Különlegessége, hogy nappali + 2 és fél szobáján kívül egy műteremmel is rendelkezik.

A kerületet átszeli a Rákos-patak, a patak közelében lévő utcákban szintén sokan keresnek lakást. Angyalföldön, a kiváló elhelyezkedésű Fiastyúk utcában bukkantunk erre a 2018-ban kompletten felújított, erkélyes kislakásra, mely első lakásnak tökéletes lehet.

A két különnyíló szobás lakás nappalija az utcára, hálószobája, fürdőszobája és konyhája a Rákos-patak irányába, a csendes, zöld belső kertre néz.


Vizafogót is sokan szeretik, hiszen közvetlen a Duna mellett terül el, így elsősorban azok keresnek itt lakást, akiknek a frekventált elhelyezkedés mellett a szép természeti környezet, a jó levegő is nagyon fontos. Válogatásunk utolsó lakását is innen, a Bodor utcából hozzuk, egy 2008-ban épült ház 8. emeletéről. A nagy teraszos lakás nappali + 2 hálószobával rendelkezik, terasza 33 nm-es és egy erkély is tartozik hozzá.


© 2024 (v2.202102)