Most belvárosi úrnő lehetsz egy átlagos, Pest melletti ház áráért!

Vadonatúj, nagyon tágas, belvárosi, toronyszobás, hipermodern módon újként épített lakás egy műemlék jellegű ház legfelső emeletén, a körúthoz igen közel. Ráadásul az új építés miatt nem csak a vételár igen kedvező, de az áfa is visszaigényelhető, és az illeték is nulla lehet. A nyitás okán pedig akár befektetésnek is kiváló most ez az kedvező árú, belvárosi ajánlat!

Ezúttal egy századfordulós, tetőtornyos belvárosi ház legfelső saroklakását mutatjuk be, teljesen új, kissé extravagáns kialakítással. Még akár cégközpontnak, rendelőnek, kiadásra, vagy rövidesen újra turisztikai célra is hasznosítható lesz.

Ha hiszi ha nem, ez a különleges belvárosi gyögyszem most egy hasonló méretű, új vagy újszerű agglomerációs ikerház áráért az Öné lehet.

Sőt, a 79,9 milliós akciós árból most a bőkezű új CSOK kedvezmények is lejönnek: aki akár egy eltartott gyermekkel is vásárol, az visszaigényelheti a közel négymilliós áfát és igen súlyos milliókat spórolhat azon, hogy a vagyonszerzési illetéket sem kell kifizetnie. (Ezen felül a gyermekek után új építésnél járó CSOK-ot is megkaphatja, ami 3 gyermek (vagy ennyi vállalása esetén) további 10 milliós ingyen pénzt jelent. És akkor még nem is beszéltünk a babaváró kedvezményekről….)

E remek ár-érték arányú különlegességet egészen pontosan a 4-es metró és a 4-6-os villamosok Rákóczi téri megállójánál, attól kevesebb, mint egy percnyi sétára találtuk.

Egy gyönyörű, XIX. század végén épült, igazi saroktornyos ház tetőterében épült tehát meg ez az otthon. Mi több, kifejezetten annak tornyában alakították ki a lakás 5 méteres belmagasságú nappaliját, nagyon egyedi – belső térben lévő – második szinttel, melyben egy hálószoba is helyet kapott.

A Rákóczi téren, e felújított századfordulós ház tetőtornyában tehát bruttó 100 négyzetméteres (nettó 82 négyzetméteres), egyáltalán nem tetőtéri érzetű falak közt az említett két szinten dupla komfortot találunk, méghozzá az környék újlákás árainál jóval kedvezőbb négyzetméter-áron. Azokhoz képest nagyjából 10-30 millió forinttal kedvezőbb ez az ajánlat – és ne feledjük: különlegesebb is egyúttal, hiszen nem egy szürke-fehér kockaházba költözünk!

Ha pedig ez nem lenne elég: további sokmilliós előnyt jelent a vevőnek az is, hogy teljesen gépesítve, klímákkal, beépített konyhával, bútorokkal rendelkezik, ráadásul abszolút kulcsrakészen kerül a vevő birtokába – közvetlenül a beruházótól.

És ez még nem minden: aki tovább „terjeszkedne”, annak közvetlenül a lakás mellett lévő tetőtérben további, hozzávetőleg 50 négyzetméteres, beépítésre már elő is készített lakótér van, ami a társasházzal való megegyezés után a lakással teljes egészében összenyitható!

Aki tehát valóban egyedit, nívósat keres, de nincsen 200-300 millió forintja, akkor érdemes ezt az egészen egyedi ajánlatot megnéznie, s könnyen lehet, hogy bele is szeret ebbe a csodás otthonba…

A cikk a lakás értékesítőjének megbízásából készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

A casco díjánál jóval nagyobbat nőtt a legnépszerűbb kiegészítő biztosítás aránya

Az első negyedévben megkötött teljes körű casco szerződések átlagdíja 206 900 forint volt, ami 5,9 százalékkal magasabb az egy évvel korábbinál.

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Donald Trump már másképp gondol Ukrajnára

Híreink a háború 786. napján.

© 2024 (v2.202102)