Rekordsebességgel épülő társasház a Bikás parknál!

Sokakat az tart vissza attól, hogy új építésű projektben vásároljanak, hogy számtalan beruházást láttak már félbehagyva, jelentős késéssel, vagy nem az elvárt minőségben megvalósulni. Ám nem mindenütt van ez így! Ha a fejlesztő és a kivitelező cég egy kézben összpontosul, és mindehhez még csúcstechnológia is társul, akkor egy év is elég a megvalósításhoz. Épp ez történt most a Bikás parknál.

Ezt bizonyította be most a Bayer Property, a Bikás park melletti VABA Apartments építésével, mely már 80%-os készültségben van, ütemterv szerint halad, és hamarosan költözhető. A modern, elegáns lakások kulcsrakészen, prémiumbútorokkal berendezve kerülnek átadásra, belsőépítészeti terveiket a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette.

A projekt ideális környezetben, Újbuda egyik legkedveltebb részén, a hamarosan nyíló Etele Plaza közelében valósul meg. Az Etele tér, a Kelenföld vasútállomás, a 4-es metró, az 1-es villamos, valamint az M1-es és M7-es autópályák közelségének köszönhetően kiváló közlekedési kapcsolatokkal bír, és gyakorlatilag minden fontos szolgáltatás, orvosi rendelő, gyógyszertárak, óvodák, iskolák, éttermek, szupermarketek megtalálhatók a közelben.

Az Etele Plaza, Buda legnagyobb és egyben a főváros első okosplázája bevásárlási és szórakozási lehetőséget biztosít. A Bikás park hatalmas zöld felületével, futópályával, játszóterekkel, kutyafuttatóval nyújt lehetőséget a szabadtéri sportolásra, kikapcsolódásra egy-egy mozgalmas nap után.

A három toronyból álló épületegyüttes összesen földszint + 9 emelettel rendelkezik, és az alkalmazott legmodernebb építési technológiának köszönhetően nem csak hogy 6 hónap alatt szerkezetkész lett, de a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. A 2-9. szinteken 168 változatos elrendezésű, erkélyes lakás, a földszinten és az első emeleten összesen 4000 nm bérelhető irodaterület kerül kialakításra.

A lakások ideálisak azon családok számára, akik a belváros zajától távol, zöld környezet közelében szeretnének élni, mégis szeretnék a mindennapok kényelmét otthonuk közelében élvezni. Emellett befektetők számára is tökéletesek, hiszen a kiemelkedő minőségben berendezett lakások közelében a neves egyetemek campusai és számtalan irodai munkalehetőség is megtalálható. 

Hirdetés

A befektetőknek ráadásul nemcsak a berendezéssel, de a kiadással sem kell bajlódniuk, ugyanis lehetőség nyílik arra, hogy a bérleménykiadás-menedzsmenttel kapcsolatos összes terhet a fejlesztő, Bayer Property levegye a vállukról.

A cikk megjelenését a VABA Apartments fejlesztője támogatta.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. Kamat:7,95% THM:8,7%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)