Egy év alatt megvalósult a Balaton-parti álom!

Az elmúlt egy évben egy Balaton-parti nyaraló nagyobb kinccsé vált, mint bármi más. Hirtelen sokkal többen kezdtek érdeklődni a balatoni ingatlanok iránt, amire sok fejlesztő gyorsan reagált, számos új projekt indult, de igazából mindenki az azonnal költözhető lehetőségeket keresi. Ezúttal egy olyan vízparti beruházást mutatunk, ami tavaly indult és idén nyáron már költözhető is!

Hogyan válasszunk új építésű Balaton-parti apartmant, ha azt szeretnénk, hogy a lehető leggyorsabban költözhessünk, cserébe mégis a legmagasabb minőséget kapjuk? A válasz egyszerűbb, mint hinnénk: a gyorsaság kulcsa, amikor a fejlesztés és a kivitelezés is egy cég kezében van, a minőségé pedig, hogy az építéshez is csúcstechnológiát alkalmaznak.

Így készül el ütemterv szerint időre az egy évvel ezelőtt megálmodott, idén nyáron már akár egyetlen bőrönddel is költözhető Napfény Resort Balatonlelle, örökpanorámával a tóra és közvetlen kapcsolattal a szabadstrandhoz.

Az 50 lakásos társasház helyszíne is kiváló, hiszen a déli parton fekvő Balatonlelle az M7-es autópályának köszönhetően Budapestről mindössze másfél óra alatt megközelíthető. A településen belül pedig a központban, vasútállomás, kikötő, éttermek, üzletek és számtalan további szolgáltatás közelében, közvetlenül a szabadstrand mellett, az egykori SZOT-üdülő helyén valósul meg. 

A beruházás egyik különlegessége, hogy a két épületrész egyike földszint plusz hét emelet magas, így Balatonlelle legmagasabb épülete lesz, természetes örökpanorámával a Balatonra. A projektben a 48 nm-es kétszobás lakásoktól kezdve változatos méretű és elosztású apartmanok kerülnek kialakításra, a két épület legfelső szintjén kapnak helyet a penthouse lakások, amelyek között 288 nm-es is akad.

Természetesen mindegyik lakás rendelkezik terasszal, ahonnan a zavartalan panorámát pontmegfogott üvegkorlátok biztosítják; a szépen parkosított udvar mellett kültéri medence, valamint egy 50 férőhelyes parkoló is épül.

Mindez egyedülálló, betonacél hálós szerkezetépítéssel készül, ami nemcsak a gyors megvalósítást, de a legmagasabb minőséget is garantálja. A lakások a korszerű megoldásoknak köszönhetően közel nulla energiaigényűek lesznek, ráadásul részben berendezetten, gépesített konyhával adják át őket, belső tereiket pedig a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design tervei alapján alakítják ki.


A projekt már 95%-ban elkészült, így biztos, hogy az idei nyarat már új, prémiumkategóriás bútorokkal berendezett otthonaikban tölthetik a tulajdonosok, akiknek elég lesz mindössze a személyes holmijukat magukkal hozni költözéskor.

A cikk megjelenését a Napfény Resort Balatonlelle fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Hétből egy magyar külföldön keres állást, a fő ok a pénz

Globálisan a dolgozók 23 százaléka keres külföldön állást, ez az arány a magyarok körében 15 százalék.

© 2024 (v2.202102)