Így érdemes lakni a XXI. században, közel a Római parthoz!

Futópálya a ház belső kertjében, biciklijavító állomás, csomag- és levél átvevő portaszolgálat, okos térfigyelő kamerák, e-autók töltése helyben, ingyenes házi wifi a belső kertben – ilyen, és hasonló plusz szoláltatásokat kínál egy most épülő lakópark Óbudán, közel a Római parthoz.

Mitől más egy új, vagy egy újszerű lakás a fővárosban? Nem csak a jó minőség, a szebb életterek, vagy a modern, pénztárcakímélő fűtés és a klimatizálás miatt. Egy modern lakóház olyan pluszokat nyújt, amiről pár éve még álmodni sem mertünk volna: például okos térfigyelő kamerák, futópálya a ház belső kertjében, biciklijavító állomás, csomag- és levél átvevő portaszolgálat, e-autók töltése vagy épp ingyenes házi wifi a szabadban is.

Most Óbudán mutatunk egy olyan lakóparkot, amely s fenti szolgáltatások mindegyikével fel lesz vértezve, ráadásul közel lesz a Római parthoz! Itt Római part északi részén, a Pünkösdfürdő utcában épül egy olyan, modern, panorámás lakásokat is kínáló projekt, amelyben tehát a fenti különleges szolgáltatások mind-mind elérhetőek lesznek. Ez a Buda Bright.

Mivel új otthonokról van szó, így igénybe vehető az 5 százalékos áfa, a CSOK, sőt, az 5%-os forgalmi adó CSOK esetén járó visszaigényelhetősége, valamint az illeték-mentesség is igénybe vehető. A jó ár – és a rengeteg szolgáltatás (lásd külön is) – ellenére egyáltalán nem kell majd kompromisszumot kötni sem a minőség, sem az elhelyezkedés terén.

Fontos, hogy a beruházó kedvező fizetési konstrukciót is nyújt: 20 százalékos befizetéssel leköthetők a lakások, a fennmaradó összeget pedig elegendő a beköltözéskor kifizetni, miközben természetesen hitelfelvételre is van lehetőség.

A beruházó az Indotek Group a magyar ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője, fő profilját kiegészítve az elmúlt években számos új társasházat épített, ezért minden projektben vásárló biztonságban érezheti leendő otthonát, illetve befektetését. A lakások tervezésénél fontos szempont volt a bútorozhatóság és a praktikus elrendezés is. Az otthonok túlnyomó részéhez erkély is tartozik, ami kifejezetten előnyös manapság, amikor sokan, sokat dolgozunk otthonról.


Három épületben összesen 316 lakást alakít ki a beruházó, egészen pontosan a Pünkösdfürdő utca 42-46. szám alatt. A tervek szerint 2023. év végére költözhetőek lesznek az új lakások. A Római part, részben már emlegetett pozitívumait a környéket ismerőknek nem is kell túlzottan bemutatni. Lényegében a gyerek, a fiatalok, a középkorúak és az idősebbek is elképesztően sok kikapcsolódási, szórakozási, sportolási lehetőséget találnak itt és a közvetlen környéken.

A III. kerület ellátottsága amúgy is kiváló: intézmények, óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek sora áll itt. Óbuda központja, 7-8 perc alatt elérhető autóval, bő negyedóra alatt tömegközlekedéssel, a háztól pedig pár perc sétára található a HÉV megállója, amellyel nem csak a Batthyányi tér, hanem Szentendre gyorsan, kényelmesen, akár a HÉV-re tett biciklikkel is elérhető.

Ezen felül számos hipermarketlánc is nyitott áruházat a környéken, illetve a budakalászi, hatalmas bevásárlóközpont is 7-8 percen belül elérhető autóval. Az M0-s autóút közelsége pedig megkönnyíti a város távolabb fekvő részeinek megközelítését, például akár a Balaton, akár a repülőtér felé utazunk.

A Buda Bright lakások kifejezetten napfényesek, harmonikus, nyugodt és pihentető környezetet kínálnak. Miközben az épületek által közrefogott modern park számos pihenési lehetőséget ad majd.

A Buda Bright lakópark egyedi szolgáltatásai:

– Hűtés-fűtés: minden lakás klimatizált, hőszivattyús fűtési rendszerrel ellátott, amit a lakások ára tartalmaz.
– Portaszolgálat (levél-és csomagátvétel): a lakópark területén levél- és csomagkézbesítési pontot biztosítanak a lakók részére, megkönnyítve ezzel a küldemények átadását és átvételét.
– Kamerarendszer (okos térfigyelő rendszer): a Buda Bright közösség otthonai biztonságát okos térfigyelő rendszer vigyázza.
– Ingyenes wifi a kert területén is: a Buda Bright lakópark lakói számára egyedi, biztonságos jelszóval védett wifi hálózat áll rendelkezésre a kertben is.
– Mozgásérzékelő világítás a közös területeken: a járókelők mozgását érzékelő közvilágítás hosszú távon jelentős energiafelhasználást takarít meg, ezért alkalmazunk adaptív világítást a közös területeken.
– Kerékpártárolók és kerékpár javítópont: a lakópark környezete remek kikapcsolódási lehetőséget nyújt a kerékpározók számára. A lakópark területén kerékpártárolók és kerékpár javító pont szolgálja a sportolni vágyó lakók kényelmét.
– Futókör a kertben: a lakóparkban kialakításra kerül egy rekortán (aszfalt és műanyag keverékéből előállított, modern anyagú) futópálya a sportolni vágyók számára.
– Közösségi kert: a lakók közösségi kertben kertészkedhetnek, amely remek lehetőséget kínál többek között a közösségépítésre is.
– Elektromos autók: töltési lehetőség a lakópark parkolójában.

A cikk a Buda Bright lakópark beruházójának a támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

Érdemes akkor is kiutazni a foci Eb-re, ha nem tudtunk belépőt venni?

A Német Turisztikai Hivatal (DZT) magyarországi képviseletének vezetőjével a Klasszis Klubban beszélgettünk.

© 2024 (v2.202102)