Zuglói zöld „rezidencia”, remek helyen, jó áron!

Családdal keres „rezidenciát” a városhoz közel, mégis zöldben, elsőosztályú, például zuglói környezetben, környéken? Hagyja a tömeglakásokat, egy újszerű 3-4 szobás lakás áráért inkább vegyen most két generációs, akár egy harmadik szinttel is bővíthető családi házat! Mutatjuk, milyen gyöngyszemre leltünk a Bosnyák tér vonzásában, szuper közlekedésnél, csak pár lépésre a 3-62-es villamosok megállójától!

A pandémia, a kijárási korlátozások közepette, azaz az elmúlt bő egy év alatt bizony rettenetesen felértékelődött a kertvárosi környezet, a zöld, a nyugalom, a saját kert. De sokan a város közelségéről nem akarnak lemondani. Mi most találtunk egy olyan zulgói házat, amely nem csak elegáns, zöld környéken van, de a belvárostól sincsen messze. Miközben – a kitűnő lokáció dacára – egészen korrekt áron elcsíphető.

Nézzük is a részleteket: a ház az egyik legelegánsabb kertvárosi, családi házas részen található Zuglóban, a városmaghoz közel, sőt, kötöttpályás közösségi közlekedéssel is elképesztően jól megközelíthető helyen, egyúttal kitűnő környezetben, környéken található, közel a Bosnyák térhez, de az Őrs vezér teréig közlekedő metró sincsen ide messze. Egy darabka „belvárosias-külváros” ez a környék, nem véletlen, hogy itt nagyon kevés az eladó ingatlan…

 

A felsőbb középosztályba tartozó családok környéke ez, ahol már egy kétgyermekes családnak alkalmas, új vagy újszerű lakás nem található 80-100 millió alatt. De egy új lakás helyett bizony érdemes lehet egy sokkal-sokkal tágasabb, saját kerttel, dolgozó szinttel és igazi többgenerációs élettérrel megáldott, még tető irányában is sokszor bővíthető házat keresni.


Mi most éppen egy ilyenre bukkantunk: a képek magukért beszélnek, de azért érdemes pár szót ejteni az ingatlanról. amely tehát Zugló központjában, a Bosnyák tér és az Örs Vezér tere közt félúton, a 3-as villamos Jeszenák János utcai megállójától csak 1-2 percnyi sétára van, mégis egészen csendes, nyugalmas környéken van.

Magyarán – mint emlegettük – már éppen az egészen különleges atmoszférájú, csodálatos zuglói kertvároshoz tartozik, de mégis szinte „belvárosi”. Már ami az elérhetőségét és az intézményi, bolti ellátottságát illeti. Miért? Mert hiszen 13-15 perc alatt akár el is sétálhatunk a Bosnyák térre vagy az Örs Vezér terére, azonban ennél jóval közelebb is akadnak boltok, éttermek, szolgáltatók. Nem is szólva az ősfás kertvárosi utcákról, a környező játszóterekről, parkokról…

A tizenöt évvel ezelőtt teljes körűen felújított ház kéz szintből áll jelenleg, ám a padlástérben igény szerint kialakítható még egy harmadik lakószint is. A kertkepcsolatos földszinten jelenleg vállalkozásra kialakított terület működik, mely iroda és stúdió funkciót is ellát. Ez a lenti szint olyannyira igényesen kialakított, hogy önálló lakrészként is használható. Az emeleten, egy világos, élhető dupla-komfortos lakrész található, 3 szobával és egy terasszal.

A telek hátsó részén gondozott füvesített kert található automata öntöző rendszerrel, a ház előkertjében 2 fedett autóbeálló kapott helyet. Egy ilyen ház tehát kifejezetten ideális lehet annak, aki szeret otthon dolgozni, de mégis külön a családtól, vagy alkalmas 2 generáció részére is.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyag-áraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

Bekeményített a magyar turisták kedvelt célpontja – megjárja, aki nem fizet belépőt!

A velencei álomnyaralásokba egy kellemetlen részletet be kell iktatni mostantól.

© 2024 (v2.202102)